Egyet értek, az én barátnőm is a puncijába és a szájába szereti kapni
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2008. 07. 03. csütörtök 11:47
Ez most egy kurva nagy OFF lesz!
Bazi Joe ráadásul érteni is fogja!
A Kurvázós topicba még illene is.
most én kérdezem meg tőled, hogy jön ez ide?
(sehogy, ezért ki is moderáltam: öregSam)
És még mindig tartom az álláspontom, miszerint punciba a legjobb, legfinomabb, főleg ha épp a lányka is elröppen közben, a többi módi csak színezi a szexuális életet, de puncusba az igazi!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
És még mindig tartom az álláspontom, miszerint punciba a legjobb, legfinomabb, főleg ha épp a lányka is elröppen közben, a többi módi csak színezi a szexuális életet, de puncusba az igazi!
Ez most egy kurva nagy OFF lesz!
A Kurvázós topicba még illene is.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 11:35
Én legjobban a barátnőm szájába szeretek élvezni, aki nagyon szereti, és szó nélkül lenyeli az utolsó cseppig. De mehet az arcára, a melleire, a popsijára vagy a hasára, sőt még a seggébe is. Ő pedig szívesen eljátszadozik vele, bárhová is megy.
Én legjobban a barátnőm szájába szeretek élvezni, aki nagyon szereti, és szó nélkül lenyeli az utolsó cseppig. De mehet az arcára, a melleire, a popsijára vagy a hasára, sőt még a seggébe is. Ő pedig szívesen eljátszadozik vele, bárhová is megy.
Az én csajom nagyon szereti ha a puncijába élvezek. Utána mindíg "eltakarítja" a romokat! De szereti a szájába is, és simán le is nyeli, mert imádja! Arcára is engedi, és még a popsijába is! Egyszóval mindenhova!
Én a barátnöm puncijaba szeretek az a legjobb:
ahogy látni utána hogy folyik ki az ondó
ahogy látni utána hogy folyik ki az ondó
Egy szép harisnyás női lábra szerintem nagyon izgató, de a legjobb talán arcra, úgy hogy onnan a melleire is folyik...
Arcra télleg nagyon jó, csak vigyázni kell, nehogy a szembe menjen
viszont nem sok lány szereti, de aki igen az általában nagyon. kíváncsi lennék azért egy lány véleményére, hogy mit szeret benne
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
én imádok arcra élvezni... utána olyan szép a női arc
és ahogy mosolyog közben
Persze nagyon szeretem ha a fenekére élvezhetek a nőknek...
![wink](images/smilies/wink.gif)
Persze nagyon szeretem ha a fenekére élvezhetek a nőknek...
Dundika85 nagyon jó vagy, a fiúk nevében is köszi a választ s várjuk további bevállalós lányok hsz-eit. Akár részletesen, egy-egy történetbe foglalva.
(Ez egy válasz dundika85 üzenetére (2008. 06. 26. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 26. csütörtök 13:01
Úgy gondolom ezek a nők és lányok akik undort éreznek az ondó iránt tévhitekkel nőttek fel vagy rosszul lettek felvilágositva.Esetleg az elején rossz tapasztalatokat szerezhettek és ez berögződött náluk.Én az imádott pasim ondóját lénye részeként kezelem, és nagyon szivesen tudnám magamon/magamban minden egyes cseppjét...
![finom](images/smilies/finom.gif)
Úgy gondolom ezek a nők és lányok akik undort éreznek az ondó iránt tévhitekkel nőttek fel vagy rosszul lettek felvilágositva.Esetleg az elején rossz tapasztalatokat szerezhettek és ez berögződött náluk.Én az imádott pasim ondóját lénye részeként kezelem, és nagyon szivesen tudnám magamon/magamban minden egyes cseppjét...
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 06. 26. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 26. csütörtök 09:12
Hölgyektől várnám a választ:
- miért idegenkedik egy lány az ondótól? Ill. attól, hogy a pasi ráélvezzen és beterítse a seggét, a punciját, vagy a melleit? Találkoztam olyannal is, aki ugyan elviselte ezt, de hozzáérni már nem akart, így "takaríthattam" én... :-(
- miért idegenkedik egy lány az ondótól? Ill. attól, hogy a pasi ráélvezzen és beterítse a seggét, a punciját, vagy a melleit? Találkoztam olyannal is, aki ugyan elviselte ezt, de hozzáérni már nem akart, így "takaríthattam" én... :-(
Ez nem minden nőre igaz.Például én mindenhová szeretem a testemen,sőt a számba is,le is nyelem önként
Viszont annak nem örülnék ha az arcomra,hajamba élvezne a pasi...
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 06. 26. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 26. csütörtök 09:12
Én a legjobban azt szeretem, mikor a férfi a számba élvez, és le is szoktam nyelni, nagyon szeretem ha a puncimra élvez és szétkeni illetve bele a fütyijével
Amit a legjobban szeretek: Ha at arcára megy, akkor utána bedugom a punciba és csókolózunk.
Ilyenkor könnyen elsülök mégegyszer.-Ő is
Ilyenkor könnyen elsülök mégegyszer.-Ő is
Én nem vagyok nagy híve az arcra-szájbaélvezésnek. Ha a leényzó akarja, akkor megteszem, de nem tartozik a kedvenceim közé. Általában a hasára, mellére, vagy fenekére szeretek élvezni, de a legjobb szerintem ha beléélvezhetek. Nem vagyok konzervatív, de nekem az jobban bejön
En az arcra, azon belül is a szájra és környékére szeretek lövellni, majd szétkenni a farkammal, mintha éppen rúzsoznák.
Ha nagyon be vagyok indulva, akkor pedig még egy kis smárolással is tetézzük.
Hol lehetne végignézni egy ilyen mindehova, bárhova, csak legyen élvezést? Estetleg egy kicsivel megtoldani az adagot, mert nagyon belevaló csajszi lehetsz, ha még a barátnődről is lenyalod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (296388)
2008. 06. 02. hétfő 11:44
Puncimba, popsimba, számba, arcomra, mellemre. Vékony, nagy mellü csaj vagyok, imádom ha szétkenik a melleimen, egy részét magam is le tudom nyalni. Mélytorok is mehet, csak azért ritkábban mert ott nem érzem az izét.De ha a pasi a barátnőmre vagy saját hasára, mellére élvez onnan is lenyalom.
én azt szeretem ha a gecim a csaj elfogadja,tehát nyeli vady szétkeni.lényeg a testére menjen és ha lehet ő verje ki
Ez igen astarte! Főnyeremény lehetsz annak, aki épp veled van
Egyébként én is imádok a barátnöm melleire, hasára, esetleg ha úgy esik fenekére élvezni. Nem tudom miért is, ez olyan megmagyarázhatatlan, de a látvány, az érzés, egyszerüen jó, izgató.
Örülök, amikor épp olyan hangulatban van a párom, hogy ezt hagyja/élvezi, mert sajnos nem mindig adatik meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként én is imádok a barátnöm melleire, hasára, esetleg ha úgy esik fenekére élvezni. Nem tudom miért is, ez olyan megmagyarázhatatlan, de a látvány, az érzés, egyszerüen jó, izgató.
Örülök, amikor épp olyan hangulatban van a párom, hogy ezt hagyja/élvezi, mert sajnos nem mindig adatik meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Puncimba, popsimba, számba, arcomra, mellemre. Vékony, nagy mellü csaj vagyok, imádom ha szétkenik a melleimen, egy részét magam is le tudom nyalni. Mélytorok is mehet, csak azért ritkábban mert ott nem érzem az izét.De ha a pasi a barátnőmre vagy saját hasára, mellére élvez onnan is lenyalom.
Belevaló csaj lehetsz. Gratulálok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)