Puncimba, popsimba, számba, arcomra, mellemre. Vékony, nagy mellü csaj vagyok, imádom ha szétkenik a melleimen, egy részét magam is le tudom nyalni. Mélytorok is mehet, csak azért ritkábban mert ott nem érzem az izét.De ha a pasi a barátnőmre vagy saját hasára, mellére élvez onnan is lenyalom.
Nekem a volt nőm olyan volt egy takaritogép!!!
Elsőnek voltnk együtt,de neki megvolt igy csk pipa volt..kocsibavoltunk...már eljött a célfoto...zsepi akézbe,mert hát nem tudtam mi lett,,de ő ugy lenyelte...még a hasamat is körbe nyalta....ilyen az igazi nő!
Elsőnek voltnk együtt,de neki megvolt igy csk pipa volt..kocsibavoltunk...már eljött a célfoto...zsepi akézbe,mert hát nem tudtam mi lett,,de ő ugy lenyelte...még a hasamat is körbe nyalta....ilyen az igazi nő!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nekem mindegy ,úgyis nagyot szoktam spriccelni.Észrevettem hogy a korosodó hölgyek annyira nem szeretik ha arcra vagy szájba,mellekere még ok,de inkább a puncijukban,a fiatalabbak azok jobban veszik a haladást a korral és elviselik esetleg(van a ki szereti is)ha a szájukba,arcukra élveznek.
Attól függ, én például a barátomnak engedem, hogy az arcomra/számba élvezzen, de ha 1-2x adódott egy egyéjszakás, akkor az kizárt, akkor óvszer muszály, spricckor is!!!
nekem engedi mindenhova, vagy éppen ahova megy, bár reggel éhgyomorra nem nyeli le :(
mondta amikor a hátára megyek, kirázza a hideg, mármint úgy értve, olyan jól esően... ő sem tudja megfogalmazni, szerencsés vagyok vele, szóval én már mentem el mindenhova... sok csaj azé nem engedi arcra, mert fél egy két dologtól, amiket hall másoktók... ha jól céloz az ürge nem lesz gond (Ez egy válasz rbtr üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
mondta amikor a hátára megyek, kirázza a hideg, mármint úgy értve, olyan jól esően... ő sem tudja megfogalmazni, szerencsés vagyok vele, szóval én már mentem el mindenhova... sok csaj azé nem engedi arcra, mert fél egy két dologtól, amiket hall másoktók... ha jól céloz az ürge nem lesz gond (Ez egy válasz rbtr üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 15. csütörtök 15:58
ez enm olyan rég volt kérdés itt a g.g.-n azt hiszem arcra élvezés győzött.
hát sajnos az eddigi csajok nem engedték meg az arcra de köldökre poppsira és lábra is
rávertem már és nem volt rossz.
hát sajnos az eddigi csajok nem engedték meg az arcra de köldökre poppsira és lábra is
![vigyor4](images/smilies/vigyor4.gif)
ez enm olyan rég volt kérdés itt a g.g.-n azt hiszem arcra élvezés győzött.
![vigyor4](images/smilies/vigyor4.gif)
Legszívesebben a szűk popsijában élvezek el.
Gyakorlatilag mindegy ,csak jöjjön el a pillanat ,mert a spricc a lényeg !!!
Gyakorlatilag mindegy ,csak jöjjön el a pillanat ,mert a spricc a lényeg !!!
jó csaj lehetsz!!
Pár vagyunk. Lány és fiú.
A lány 20, én a fiú pedig 30 éves. Fiatal fiút vagy lányt várunk harmadiknak. Mi budapestiek vagyunk., csak budapestit keresünk. A lány azt szereti ha egyszerre dugják pinán, két farokkal, vagy egyik fiú hátulról dugja a másik meg szopatja. Vagy két fiúnak veri a farkát és mindkettőt leszophatja. Én a következőket szeretem: imádom nézni amikor egy 18 éves srác megdugja a barátnőmet.
Barátnőm izgul a 18 évesekre. A fiúkra is és a lányokra is. Az én perverzióm kicsit cikibb. Engem nagyon felizgat, hogy irányíthatom a 18 éves fiút vagy a lányt, hogy mit csináljon a barátnőmmel. Szeretek neki parancsolgatni és izgulok arra hogy engedelmeskedik. Cserébe annyiszor dugja meg, vagy szopatja a lányt, ahányszor kedve van hozzá. Továbbá izgat az is, hogy hátulról kefélem a lányt,
és közben verem a fiú farkát. Vagy a barátnőm négykézlábra áll és a fiú hátulról megdugja és én melléjük fekve verem a farkam, meg nézem hogy megy be a fiú farka a barátnőmbe, közben símogatom a barátnőm csiklóját, és néha - néha megsimogatom a fiú farkát és tökeit is. Ha pedig két lány van akkor pedig arra izgulok amikor a két lány össze dörzsöli a punciját. Nem tudom ez nagyon ciki?
Nem csináltam még de ha rá gondolok feláll a farkam. Tudod nem vagyok homo és ezért kicsit szégyellem, hogy ilyen perverzióm van.
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik a leírtakra felizgultak és a leirtakat el tudják fogadni és szeretik ha irányítják őket. Fényképeket nem küldünk személyes találkozót kérünk, camerázást nem akarunk. .
Mégis arról hogy nézünk ki. Lány 170 cm magas 55 kg, fiú 173 cm magas 79 kg. A lány nem borotválja a punciját de nem nagyon szőrős, olyan kislányos. Én sem borotválom magam, de kívánságra borotváljuk.
.
Diszkréciót kérünk és adunk, ezért fényképeket nem kérünk és nem is küldözgetünk.
Telefonos és egyéb elérhetőségeink:
msn: nincs
Hívhatsz telefon is, éjfélig telefonálhatsz, kérlek éjfél után ne zavarj : ***köszi
telefonszámot csak priviben!!!...mellesleg ezt más topicba is írhattad volna...egy részét a mi izgat fel-be , egy részét pedig a társkeresőbe
MmePrune
A lány 20, én a fiú pedig 30 éves. Fiatal fiút vagy lányt várunk harmadiknak. Mi budapestiek vagyunk., csak budapestit keresünk. A lány azt szereti ha egyszerre dugják pinán, két farokkal, vagy egyik fiú hátulról dugja a másik meg szopatja. Vagy két fiúnak veri a farkát és mindkettőt leszophatja. Én a következőket szeretem: imádom nézni amikor egy 18 éves srác megdugja a barátnőmet.
Barátnőm izgul a 18 évesekre. A fiúkra is és a lányokra is. Az én perverzióm kicsit cikibb. Engem nagyon felizgat, hogy irányíthatom a 18 éves fiút vagy a lányt, hogy mit csináljon a barátnőmmel. Szeretek neki parancsolgatni és izgulok arra hogy engedelmeskedik. Cserébe annyiszor dugja meg, vagy szopatja a lányt, ahányszor kedve van hozzá. Továbbá izgat az is, hogy hátulról kefélem a lányt,
és közben verem a fiú farkát. Vagy a barátnőm négykézlábra áll és a fiú hátulról megdugja és én melléjük fekve verem a farkam, meg nézem hogy megy be a fiú farka a barátnőmbe, közben símogatom a barátnőm csiklóját, és néha - néha megsimogatom a fiú farkát és tökeit is. Ha pedig két lány van akkor pedig arra izgulok amikor a két lány össze dörzsöli a punciját. Nem tudom ez nagyon ciki?
Nem csináltam még de ha rá gondolok feláll a farkam. Tudod nem vagyok homo és ezért kicsit szégyellem, hogy ilyen perverzióm van.
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik a leírtakra felizgultak és a leirtakat el tudják fogadni és szeretik ha irányítják őket. Fényképeket nem küldünk személyes találkozót kérünk, camerázást nem akarunk. .
Mégis arról hogy nézünk ki. Lány 170 cm magas 55 kg, fiú 173 cm magas 79 kg. A lány nem borotválja a punciját de nem nagyon szőrős, olyan kislányos. Én sem borotválom magam, de kívánságra borotváljuk.
.
Diszkréciót kérünk és adunk, ezért fényképeket nem kérünk és nem is küldözgetünk.
Telefonos és egyéb elérhetőségeink:
msn: nincs
Hívhatsz telefon is, éjfélig telefonálhatsz, kérlek éjfél után ne zavarj : ***köszi
telefonszámot csak priviben!!!...mellesleg ezt más topicba is írhattad volna...egy részét a mi izgat fel-be , egy részét pedig a társkeresőbe
MmePrune
próbálta már? rossz élménye volt? Vagy csak nem meri, mert még nem csinálta?
(Ez egy válasz mnbvcxyí üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 10:53
Van valakinek valami jó tippe, hogy mivel tudnám rávenni a feleségem arra, hogy a szájába élvezhessek?
Közös +egyezés alapján?
Nállunk attól függ, hogy éppen milyen pozícióban vagyunk. Ha ül az ágy szélén, & leszop, akkor bele a szájába. Ha mellszexelünk, igyexem mind a két szépséget beteríteni, de ha jól összeszorítja őket, közéjük megyek. Ha lovagoltatom, akkor a puncijába, ha viszont ő van alúl, akkor vagy a puncijára, vagy a hasára, ha hátulról csináljuk, akkor pedig a seggére
De bárhova spriccelek is, mindíg elkeni magátn, amit nagyon imádok!
![worship](images/smilies/worship.gif)
A mellei közé, majd lenyalogatja. Akkor a legédesebbek
Ez a beszéd. Beleveló csaj lehetsz. Szerintem sem az lényeg, hogy mikor hova, csak élvezze mindkét fél. Aztán ahogy sikerül.
Természetesen a punciba!
Ha szeretkezünk a párom a pinájába szereti és szerintem is ehhez hangulathoz ez a legintimebb formája az elélvezésnek. De amikor baszunk, kúrunk, üzekedünk, csak a technikára koncentrálva szexelünk akkor bárhova, nem koncentrál spéci arra, hogy hova fogok elélvezni. A kedvenc szerepjátéka a szálódakurva, na ebben a játékban az a pláne, hogy óriás tükör előtt szopjon le, és akkor kifejezetten élvezi, ha felét a szájába, a többit szétkenve az arcára irányítja.
Szerintem mindegy, a lényeg hogy jó legyen!!!
csináld neki és ha azt mondja,hogy ez finom akkor te megmondod,hogy neked is finom lenne ha ő is.
részeről nem szeretem ha lenyeli
Igen tényleg szuper érzés amikor a szájába élvezel valakinek de tényleg fontos hogy ő is akarja a dolgot