Nincs is attól jobb mikor egy nőnek a szájába élvezel, már ha Ő is akraja! Ez fontos tényező!
Van valakinek valami jó tippe, hogy mivel tudnám rávenni a feleségem arra, hogy a szájába élvezhessek?
Irigylem a partnered!
(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 06. 30. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 11:40
Egy jo partnerrel a sorrend :számba , pinámba majd a popoba , ha birja szusszal
nekem mindegy csak menjen valahova es utana ne torolgessen mert azt utalom, jobb ha megszarad a testen es ugy elaludni.
Egy jo partnerrel a sorrend :számba , pinámba majd a popoba , ha birja szusszal
Szia én egy 37éves feleség vagyok,én a legjobban azt szeretem ha a férjem az arcomra,számba élvez el,szeretem az ízét,minden nönek ajánlom aki még nem probált ki hogy egyszer próbálja ki szerintem nem fog csalódni és megszereti.Hála istennek a férjem eléggé potens és sokat bír élvezni és ezt én nagyon szeretem.Sziasztok Era.
A" legkézenfekvőbb" az, ha a markába verjűk.Majd erotikus mozdulatokkal szétkeni sajátkezűleg saját testén.
![confused](images/smilies/confused.gif)
Én gumiba nem szeretek elmenni. Legtöbbször cicire, vagy ritkábban arcra. Punciba nem lehet, mert annak nem várt következményei lehetnek.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én a punciba imádom kilőni
Exem nagyon szerette
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
én a popsiba szeretek igazán
Sajnos az én barátnőm sem szereti az ízét, így összesen csak 2x engedte meg, hogy a szájába élvezzek. Viszont, "mentségére" legyen mondva, nagyon jól tud szopni, és a testén viszont bárhova megengedi: fenekére, puncijára, melleire, amit utána el is ken magán. Szerintem nagyon szexi.
Ízlése válogattja.Abarátnőm szereti, Én nem annyira,de azért megteszek mindent.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (81680)
2007. 06. 20. szerda 17:49
Én popsiba imádom lőni....jól tele....
Ezzel az erővel,nem kell nő!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 20:36
na pont ezt mondom. h mi jó abban? azt meg nem szeretik a férfiak,ha a nő pl. szop és az uccsó pillanatban kiveszi és kézzel fejezi be... ez ugyanaz,vagy még rosszabb.
Én popsiba imádom lőni....jól tele....
Nálunk is így zajlanak ám a dolgok
(Ez egy válasz Mérmindigén..? üzenetére (2007. 06. 20. szerda 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2007. 06. 20. szerda 01:37
Nem tom ki hogyan van ezzel...nekem mindig a párom mondja meg hova kéri. Én tiszteletben tartom, mert mégiscsak van némi köze hozzá...
Osztán az ezirányú fantáziájával sincs gond...
Nem tom ki hogyan van ezzel...nekem mindig a párom mondja meg hova kéri. Én tiszteletben tartom, mert mégiscsak van némi köze hozzá...
Osztán az ezirányú fantáziájával sincs gond...
hát az egyik exem mondta meg a nagy igazságot. Azóta aranyba is foglaltam
Ő lenyelte azzal az indokkal ,hogy kibírja az ízét, mert nem gargalizálni meg játszani kell vele, ha nem izlik és ráadásul ha máshová menne, akkor meg lehet keresni a papírtörlőt vagy fürdőt, ami meg az idillt töri meg.
Ő lenyelte azzal az indokkal ,hogy kibírja az ízét, mert nem gargalizálni meg játszani kell vele, ha nem izlik és ráadásul ha máshová menne, akkor meg lehet keresni a papírtörlőt vagy fürdőt, ami meg az idillt töri meg.
na pont ezt mondom. h mi jó abban? azt meg nem szeretik a férfiak,ha a nő pl. szop és az uccsó pillanatban kiveszi és kézzel fejezi be... ez ugyanaz,vagy még rosszabb.
de a faszinak ez mennyivel jobb,mintha csak úgy kiveri a faszát a barátnője jelenlétében? "mit élvez benne,hogy az arcára élvez?" a látványt? hátőőőőőőőő... na mindegy,lehet,hogy jó,de egyelőre kihagyjuk
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 14:34
Én élvezni szoktam amikor a párom csinálja - igaz, nem sűrűn, mert vannak preferáltabb helyeink
Én élvezni szoktam amikor a párom csinálja - igaz, nem sűrűn, mert vannak preferáltabb helyeink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2007. 06. 19. kedd 14:12
Ne haragudj, de én kételkedem, hogy a barátnőd őszinte. Próbáljátok egyszerre az orgazmust, hátha még jobban élvezi.