xxxAnikónak én is oda engedném
Én imádok, arcra szájba, mellre élvezni, de sajnos elég kevés nő szereti ezt igazán. Az az észrevételem, hogy csak akkor igazán jó ez, ha a nő is mohó és Ő is valóban élvezi ezt. Szóval becsülje meg mindenki azt a nőt, amelyik ilyen..:-)
ÁÁÁÁ a szádba! Az a joo!
ide pl?
ahová a kedves kéri, én örömmel lövök bárhová:)
Bárhova a nőn.
nem, sajnos nem ismerem, de leleveleztük és igen közel lakunk egymáshoz. ennyi.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
A posiba....
Jó pillanat nem?:D
a nő szájába és arcára
Mondja vagy mutassa?Mert úgye teli szájjal nem illik beszélni!Orgazmus közben nem várhatod tőle,hogy kézzel kalinpáljon hova menjen a lövedéked.Használni kell a gumit S utána oda locsolható ahová akarja.CSAK A FŰGGÖNYRE NE !
a "monitorra" már volt? muhahahahaaaa
Miért te ismered Nikit?
Te vagy a barátja?! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Te vagy a barátja?! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 16:00
hidd el megérné! ráadásul földik vagyunk Nikyvel. (A fotózáshoz neked kéne utaznod)
A topicra válasz: Ahová a nő szeretné :)
hidd el megérné! ráadásul földik vagyunk Nikyvel. (A fotózáshoz neked kéne utaznod)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:52
Az ajánlatban legjobb az ajánlat tevés hátha nem egy fiú van a női nicknév mögött...
De ha mégis akkor legalább szórakozott rajtam egy jót...
Nem bánom nem csak nevetni szeretek hanem nevettetni is!
Ha meg mégis összejön valami hiába csak 10 % az esély rá akkor meg pláne megérte...
Ha meg mégis összejön valami hiába csak 10 % az esély rá akkor meg pláne megérte...
Bárhova, csak érezzem az illatát, vagy lássam ahogy kicsordul. Ez nem azt jelenti, hogy egyéb eldugott helyekre ne, csak ha lehet választani, akkor akár a frissen mosott lepedőre is teheti.
De egy régi történet: prosztatagyulladása volt a kedvesemnek, és a szemembe fröccsent. Lehet, hogy mástól de akkor begyulladt a szemem. Sokat nevettünk rajta, mert azt mondta amikor erre hivatkoztam: hogy a torkod miért nem gyulladt be?
Mindegy hogy hova élvez. Én szeretem.
De egy régi történet: prosztatagyulladása volt a kedvesemnek, és a szemembe fröccsent. Lehet, hogy mástól de akkor begyulladt a szemem. Sokat nevettünk rajta, mert azt mondta amikor erre hivatkoztam: hogy a torkod miért nem gyulladt be?
Mindegy hogy hova élvez. Én szeretem.
Gyerekek! "Öreg motoros" vagyok, de azt mondom, hogy ha két ember között meghitt a kapcsolat, mindkét fél elfogadja a másikat, akkor lehet "orrba, szájba, retikülbe".De legjobb a lucskos puncit nyalni!
Az ajánlatban legjobb az ajánlat tevés hátha nem egy fiú van a női nicknév mögött...
Ha meg mégis összejön valami hiába csak 10 % az esély rá akkor meg pláne megérte... (Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha meg mégis összejön valami hiába csak 10 % az esély rá akkor meg pláne megérte... (Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:34
Hihetetlen, hogy bármiféle női nicknek azonnal kivétel nélkül mindenki ajánlatot tesz mindenre.
ezek az emberek(?) tényleg azt hiszik hogy ebből lehet is valami? :D
oké! Benne vagyok ha kialakul szóljál!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem...szvsz nem lehet semmi... és én már nem is hiszek senkinek
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:34
Hihetetlen, hogy bármiféle női nicknek azonnal kivétel nélkül mindenki ajánlatot tesz mindenre.