Hihetetlen, hogy bármiféle női nicknek azonnal kivétel nélkül mindenki ajánlatot tesz mindenre.
ezek az emberek(?) tényleg azt hiszik hogy ebből lehet is valami? :D
ezek az emberek(?) tényleg azt hiszik hogy ebből lehet is valami? :D
lovacska! fotózhatnál engem Nikyvel
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![buck](images/smilies/buck.gif)
Ezt priviben válazoltam meg!
![smile](images/smilies/smile.gif)
felháborító! bár a talán az igent jelent! :-)))
képet küldhetnél. mélcímem küldöm privibe.
képet küldhetnél. mélcímem küldöm privibe.
majd kapunk mi a nappaliba!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 12:15
Ok a viccet félretéve ha a akarod komolyra is fordíthatjuk a dolgot ha nem leszek neked szimpi akkor csak fotózni foglak úriemberhez méltó módon hozzád sem érek!
Így okés a dolog?
Az emil címem wildhorse@vipmail.hu ide küldhestz magadról képet és akkor leírom neked milyen beállításokkal milyen képeket csinálhatnánk!
![wink](images/smilies/wink.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Így okés a dolog?
Az emil címem wildhorse@vipmail.hu ide küldhestz magadról képet és akkor leírom neked milyen beállításokkal milyen képeket csinálhatnánk!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Ok a viccet félretéve ha a akarod komolyra is fordíthatjuk a dolgot ha nem leszek neked szimpi akkor csak fotózni foglak úriemberhez méltó módon hozzád sem érek!
Így okés a dolog?
Így okés a dolog?
mokor és hol?
ha Te ezt imádod én benne vagyok!
És Te hol vagy képen, ha szabad megkérdeznem?
úgy sem sóvingolja meg!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 12:08
Próbálj meg az x-re egy jobb klicket majd bal gomb kép megjelenítése!
Ilyenre benevezek én is!
Elmegyek hozzád majd csinálok rólad pár erotikus képet és a végén rá spriccelek az arcodra ha van kedved hozzá?!
Elmegyek hozzád majd csinálok rólad pár erotikus képet és a végén rá spriccelek az arcodra ha van kedved hozzá?!
Próbálj meg az x-re egy jobb klicket majd bal gomb kép megjelenítése!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A Te szádba élvezés?
ha szavakban elmondod szívesen teszek az ügy érdekébe!
mindkét képen x-et látok az azt jelenti sehova?
![schmoll2](images/smilies/schmoll2.gif)
Ez jó!!!
De mi is ez?
De mi is ez?
Szia Fanniee, olvastuk a hozzászólásaidat, és nagyon kíváncsívá tettél minket! :) Küld el nekünk is a fotódat pls! sacica21@freemail.hu
az enyémet is átcsókolhatnátok egymásnak! :-)))
Jah és a címem:
megduglak81@freemail.hu
pussz
megduglak81@freemail.hu
pussz
Szia!
Szivesen megismernélek én is, mert eddig én is csak jó véleménnyel vagyok rólad az írásaid alapján...
Kérhetnék fotót?
én imádok a lány szájába ill. arcára élvezni...de ha máshova szereti alány az engem nem zavar...bármilyen kívánságát teljesítem!
Teljesíthetem a tiéd is?:-)
Szivesen megismernélek én is, mert eddig én is csak jó véleménnyel vagyok rólad az írásaid alapján...
Kérhetnék fotót?
én imádok a lány szájába ill. arcára élvezni...de ha máshova szereti alány az engem nem zavar...bármilyen kívánságát teljesítem!
Teljesíthetem a tiéd is?:-)