Igen igen igen
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2022. 01. 29. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ahova jo esik mehet minden hova
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 01. 29. szombat 18:49
Barhova! Mindenhol imadom
Barhova! Mindenhol imadom
Csak is bele pinusba
Sajnos a punimba nem lehet, ezért marad a szám, arcom mell fenék! Szeretem mikor lenyelem az egészet, de a férjem azt szereti nézni ha szétkenem az arcomon
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szájba mellre popoba puncira hasra.
A fenekébe szeretek!
nekem a partnernőmmel 98% szájba,a többi arcra megy.ez a kedvencem.
Nálunk a kedvenc a segglyukára és környékére miközben a barátnőm széthúzva tartja a popsiját. Akár élvezés közben a lyukának dorgolve a farkam, majd egy spriccelésre be is hatolva, hogy egy keves csorogjon is belőle. Nekem ez rég nagy kedvencem volt, és nagyon örültem mikor egz szoptatástól beindulva bepucsított és magától kérte hogy élvezzek a popsilyukára.
Legobb ha mindent beborít!
A punci lett a kedvenc az évek alatt. Aztán a száj
Alig vártam, hogy ismét felmerüljön a gyermekáldás ... A legjobb a punciba élvezés. Mikor belelélvezel és érzed, ahogy a meleg sperma körülölel a tüzes és szűk punciban. De a top 3-ban benne van a fenék és a mell is
Imádok a puncijába élvezni de volt pár alkalom amikor szopás közben nem szóltam hogy jövök
Én telelovom a puncit uttana meg ki nyalom a fincsi gecit
szájba fenékbe
Nàlunk,punci,mell a kedvenc
Én szájba szoktam élvezni és utána szopatok tovább a következő élvezésig
Puncim és a szám a két kedvenc
![wink](images/smilies/wink.gif)
Én arcra, vagy szájba szeretem leginkább, de mehet mellre is.
cicikre imádok élvezni