Csodálatosan hatalmasat élvezek amikor úgy nyalja a puncim, hogy előtte a melleimre élvezett.
Már be is nedvesedtem a gondolattól.
Mindjárt felébresztem a délutáni szundikálásból. (Ez egy válasz monika_balint üzenetére (2017. 09. 22. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Már be is nedvesedtem a gondolattól.
Mindjárt felébresztem a délutáni szundikálásból. (Ez egy válasz monika_balint üzenetére (2017. 09. 22. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 22. péntek 09:44
Én a mellemre szeretem a leginkább, talán mert ott a leglátványosabb (számomra). Azután onnét végigkenni rajtuk...
De szoktunk olyat is, hogy párom a melleimet dugja meg és amikor elélvez az arcomon landol a nagyja, azt is imádom
![smile](images/smilies/smile.gif)
De szoktunk olyat is, hogy párom a melleimet dugja meg és amikor elélvez az arcomon landol a nagyja, azt is imádom
Én a mellemre szeretem a leginkább, talán mert ott a leglátványosabb (számomra). Azután onnét végigkenni rajtuk...
Boldogan javaslók egy jó HELYET .
Szájba a legizgalmasabb és a legbiztonságosabb...
A forrò punciba valò élvezés mindent visz.
Szerintem is oda a legjobb érzés, csak nyilvánvaló okok miatt ez a legnehezebben összehozható.
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
En a számba vagy a fenekembe nagyon szeretem az izét.
Puncimba.Szeretem érezni, ahogy a forró löketei megtöltenek.
Én ma reggel cseles voltam. Punciba dugtam kétszer élvezett el, majd a kutya pózos élvezés után mondtam húzza szét a fenekét, és akkor a hegyét az ánuszába raktam, és oda lőttem bele. Néha szoktam így.
De valamiért, mint sokakat engem is az arcra, szájba élvezés izgat a legjobban.
De valamiért, mint sokakat engem is az arcra, szájba élvezés izgat a legjobban.
mindegy hova megy a geci a lényeg hogy mindketten örüljünk akár a látványnak akár az iznek a geci fincsi
Én a punciba szeretek leginkább, de egy új kapcsolat elején, amikor először vagyunk együtt, mindig kihúzom és a kezébe adom, hogy ő élveztessen el.
Ilyenkor leginkább a hasára vagy a mellére szokott menni az adott nőnek.
Ilyenkor leginkább a hasára vagy a mellére szokott menni az adott nőnek.
Punciba és szájba az igazi.
Punci, azzal kerül minden a "helyére" és taptasztalatom szerint a csajoknak is ez a legizgatóbb. Elvégre odavaló.
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
ez egy jó kérdés rég nem írt ide senki én a kicsit szőrös puniba vagy rá szeretem
Tabuk !!! Azért tartunk itt mert tabuk vannak !Azok szólják meg azt embereket akik nem merik megtenni ,azt amit szeretnének megtenni ! A fasz ki van velük....
Természetesen én is úgy értettem, hogy egy éjszakás kalandok alatt nem engedem a puncimba, csak akivel már rég együtt vagyok! Ő bárhová adhatja, belém számba, arcomra, testemre! Aki meg nem olyan, az meg nem mehet el bennem, neki marad a többi lehetőség!
mondjuk nekem a kedvencem, ha bennem megy el, vagy ha a számba adja! (Ez egy válasz leslie1967 üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
mondjuk nekem a kedvencem, ha bennem megy el, vagy ha a számba adja! (Ez egy válasz leslie1967 üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 21. csütörtök 09:28
Nem is ugy vettem . Én is jobban szeretek dugás közben elélvezni,bár nyalni nagyon szeretek !!! Ujjazás nem az én világom ,simogatás ,cirogatás az igen ! Ahoz ,hogy ez a dugás közben lehessenazért szerintem kell egy fajta összeszokotság . Vagy szerinted nem ?
Lehet,hogy túl sokáig volt megszakitott szeretkezésem ? És ez miatt nem igazán szeretek a testre élvezni ?
nekem vagy a számba vagy a nuniba ez a két hely a legjobb
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Nem is ugy vettem . Én is jobban szeretek dugás közben elélvezni,bár nyalni nagyon szeretek !!! Ujjazás nem az én világom ,simogatás ,cirogatás az igen ! Ahoz ,hogy ez a dugás közben lehessenazért szerintem kell egy fajta összeszokotság . Vagy szerinted nem ?
Én nem mondtam,hogy a ti hibátok! Amúgy én jobban szeretek dugás közben elélvezni, mint nyalás és ujjazás közben!
És szeretem ha a testemre megy! (Ez egy válasz leslie1967 üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
És szeretem ha a testemre megy! (Ez egy válasz leslie1967 üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 21. csütörtök 09:17
Én is értem ! És nem is kell egyetértened vele,de az tény hogy 10-böl 6 hölgy képtelen" normális" orgazmust átélni de ez csak az én véleményem ! És ez nem biztos ,hogy csak a mi hibánk !