Én is értem ! És nem is kell egyetértened vele,de az tény hogy 10-böl 6 hölgy képtelen" normális" orgazmust átélni de ez csak az én véleményem ! És ez nem biztos ,hogy csak a mi hibánk !
Igazábol a legnagyobb orgazmust orálisan lehet átélni ugy mint ,ahogy ti is ezt a fajtát élvezitek a legjobban...
Hát vagy a ninciba vagy pedig szájba ! Ezt a kettöst szeretem a legjobban ...Valahogy a testre nem vonz..
Mindenhová szeretem, kivéve, ha a szemembe megy, az nagyon nem jó dolog!
És te hová szereted?
És te hová szereted?
Szerintem vagy a nuniba vagy a szájába !
nekem olyan sok spermám van, hogy beterítem a lány teljes arcát, és még a melleire is jut
Az attól függ hol vagyunk! Úgymond nyilvános helyen a számba, mert akkor nincs gond az eltakarítással, de ha otthon vagy ilyen helyeken vagyunk bárhová, ahová neki jól esik! Én mindenhol szeretem( na jó nem mindenhol)!
nem veszitek észre, hogy csak provokálni akar benneteket, mert mindenki ugrik a kifacsart szexkultúrájára!
ha komolyan venné mindenki ezeket a "keverem a szezont a faszommal" dumát, akkor bizony nagy baj lenne a szex terén ebben a világban!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
ha komolyan venné mindenki ezeket a "keverem a szezont a faszommal" dumát, akkor bizony nagy baj lenne a szex terén ebben a világban!
![buck](images/smilies/buck.gif)
Őszintén szólva a "hideg" TV csatorna éjszakai "extra" műsorában szereplő igencsak túúltáplált szexológusára emlékeztet, aki mindenre eszes dolgokat mond, de senki nem nézné ki belőle, pláne a szavaiból, hogy valaha is szexuális élménye lett volna bármilyen nemű humanoiddal
A topic ra visszatérve szerintem itt is a kommunikáció a megoldás, pláne ha a partner jelzi, hogy hova engedi/szereti...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
A topic ra visszatérve szerintem itt is a kommunikáció a megoldás, pláne ha a partner jelzi, hogy hova engedi/szereti...
Ugyan már, kinek lenne ahhoz gusztusa? Szerintem az itt lévő potens hímek is inkább valami gusztusosabb célpontot választanának magjaik elhintésére
Ha egyáltalán létezik olyan akinek egy ilyen kekec, szellemileg leárnyékolt némberre feláll....
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Ha egyáltalán létezik olyan akinek egy ilyen kekec, szellemileg leárnyékolt némberre feláll....
Helyszín és alkalom függő dolog, szerintem.
Légyszives ne osztogasd itt az észt(vagyis helyette a hülyeségeidet):te egy férfigyülőlő vagy,valaki nagy lelki sebet ejtett benned ami sajnálatos,de nem itt kell kiélni magadat!
Kocsiban:számba(nemhogy ragacsos lesz...
Ágyban:popsira,pocira...
Spontán:ruhámra..
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Kocsiban:számba(nemhogy ragacsos lesz...
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ágyban:popsira,pocira...
Spontán:ruhámra..
![circling](images/smilies/circling.gif)
2010. 10. 19. kedd 00:28
SEHOVA, ne élvezzen el az a férfi, aki azon tanakodik, hogy hova kellene kiverni, az már biztos, hogy kínok kínjával erőlködve, kőkemény fizikai munkával képes csak dugással elévezni. Súlyos potencia hiányosság. Ha még nincs, majd lesz!
.... Oda élvezzen ahova neki jól esik és tudja hogy az a partnerében nem okoz kellemetlen élményt, esetleg undort.. tehát jó ha a párok tudnak sokat egymásról....
A tanárnőnkre én meg azt mondom hogy csak egy provokatőr, mert érdekes módon mnidenhez van hozzászólása, tehát nem csinál mást csak tetszeleg hogy jó sok GG pontja ... Mi másért csinálná hogy időnként eltűnik majd megint 30 topikban hinti az okosságait, majd ismét huss.....
Sőt ha annyira értene ahhoz amiről beszél akkor több alázat lenne saját tudásáról és azt képes lenne kultúráltan továbbadni.
A tanárnőnkre én meg azt mondom hogy csak egy provokatőr, mert érdekes módon mnidenhez van hozzászólása, tehát nem csinál mást csak tetszeleg hogy jó sok GG pontja ... Mi másért csinálná hogy időnként eltűnik majd megint 30 topikban hinti az okosságait, majd ismét huss.....
Sőt ha annyira értene ahhoz amiről beszél akkor több alázat lenne saját tudásáról és azt képes lenne kultúráltan továbbadni.
Szerintem te még életedben nem voltál férfivel,nem hogy elélveztél volna egyszer is csak ha maszturbálsz.Csak azt nem tudom hogy ez a sok hülyeség amit írsz alapból jön vagy nem?????
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
SEHOVA, ne élvezzen el az a férfi, aki azon tanakodik, hogy hova kellene kiverni, az már biztos, hogy kínok kínjával erőlködve, kőkemény fizikai munkával képes csak dugással elévezni. Súlyos potencia hiányosság. Ha még nincs, majd lesz!
Drága tanárnő Egyszerűen hihetetlen a gondolkodásmódod. Nem az volt a kérdés, hogy kínok kínjával hova élvezzen a pasi. Miért kell egyből negatívan hozzáálni. Szerintem súlyos pasigyűlöletben szenvedsz, mert bármilyen témához hozzászólsz, szerinted a pasik töketlen, impotens, szexre alkalmatlan paraziták, legalábbi ha nem olyan kemény a farkuk, mint a vídia, húzzanak el és egy évig csak az erekciót gyakorolják és el ne merjenek élvezni.
én a nő reakcióját figyelem. ha új a kapcsolat/helyzet, akkor hagyom hagy csinálja. élvezem. ő fogja tudni, hogy mikor közeledem a csúcs felé. ha ilyenkor tüntetőlegesen kiveszi és csak veri, akkor valsz nem szeretné a szájába, ill. ha mégis oda sikerül, de kiköpi, akkor tudom, hogy legközelebb sem szeretné. egy ilyen helyzetbe senki sem hal bele, viszont ez a legegyértelműbb. az arcraélvezés detto. látszik, hogy nem akarja az arcára, de ha utána mondja is, hogy ezt nem szereti, akkor egyértelmű.
a másik gondolat, ha már 1-2 alkalommal volt olyan hely, ahova élveztem és ő sem utasította el, akkor sem szabad csak arra ráállni, mert az zavarni fogja. mondjuk ez fordítva is igaz. az előző csajom sokszor fejezte be nekem, lenyelte, vagy ment az arcára, majd mikor elkezdett tablettát szedni, jött a punciba dolog. egy ideig nekem is bejött, de egy idő után akartam újra a régi orális befejezést. persze ezt megbeszéltük és jóvolt
a másik gondolat, ha már 1-2 alkalommal volt olyan hely, ahova élveztem és ő sem utasította el, akkor sem szabad csak arra ráállni, mert az zavarni fogja. mondjuk ez fordítva is igaz. az előző csajom sokszor fejezte be nekem, lenyelte, vagy ment az arcára, majd mikor elkezdett tablettát szedni, jött a punciba dolog. egy ideig nekem is bejött, de egy idő után akartam újra a régi orális befejezést. persze ezt megbeszéltük és jóvolt
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nálam helyzettől függ. Irodában a számba,nem kell utána takarítani, az ágyban bárhova lehet.
Rossz helyen keresgélsz ez nem a tarskeresö ez a forumozok oldala!!
Rám!!!
![wink](images/smilies/wink.gif)