Tegnap a punciba.
ma az esne jó, ha a pocijára
de sztem ma alvás lesz
ma az esne jó, ha a pocijára
de sztem ma alvás lesz
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Punciba természetesen. Én nem látni, hanem érezni akarom.
És bibi33-hoz hasonlóan az én arcom is tabu.
És bibi33-hoz hasonlóan az én arcom is tabu.
Jó az mindenhol
az öröm a lényeg...látni a másikon hogy "kisimul-belehal".... és ezt tőlem-velem éli meg...én ezt bírom nagyon, és pont mindegy hogy hova, hisz mindenhol én vagyok.
Én azt szeretem, ha a puncimba és a mellemre élveznek. Alkalomadtán a számba is jöhet az anyag
Huuuu vazze!
Dől belőled a 2 (azaz kettő) órán át folyamatosan fenséges és fényes hülyeség!
Amiket összehordasz, attól még egy nőnek is feláll a nemlétező szőr a hátán!
TANÁRNŐ! Isten óvjon tőled minden normális és szexkedvelő embert!
Neked nem egy kemény lüktető makk kell, hanem egy nagy és lötyis fasz, hogy ne tudd tovább osztani az "észt"!
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 09. 27. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Dől belőled a 2 (azaz kettő) órán át folyamatosan fenséges és fényes hülyeség!
Amiket összehordasz, attól még egy nőnek is feláll a nemlétező szőr a hátán!
TANÁRNŐ! Isten óvjon tőled minden normális és szexkedvelő embert!
Neked nem egy kemény lüktető makk kell, hanem egy nagy és lötyis fasz, hogy ne tudd tovább osztani az "észt"!
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
2010. 09. 27. hétfő 20:34
Hova élvezzen a pasi?
Miután legalább 2 (azaz kettő) órán át végig szeretkezett megállás nélkül, miattam mindenki odaélvez , ahova akar.
Én személyszerint mivel mindig egyszerre élvezek a partneremmel, így normál aktusban érezve a lüktető , forró farkára élvezek, ami a méhszáj rángatózásából észlelhető, de ehhez kemény, fényes makk kell ám. Puha lötyivel nem érezni a nő fenséges rángásait.
Miután legalább 2 (azaz kettő) órán át végig szeretkezett megállás nélkül, miattam mindenki odaélvez , ahova akar.
Én személyszerint mivel mindig egyszerre élvezek a partneremmel, így normál aktusban érezve a lüktető , forró farkára élvezek, ami a méhszáj rángatózásából észlelhető, de ehhez kemény, fényes makk kell ám. Puha lötyivel nem érezni a nő fenséges rángásait.
Szeretem ezt a kenyes kerdest a felesegmre bizni. Ha o mondja ide v. oda, abbol rossz nem sulhet ki...
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
Hova élvezzen a pasi?
Hááát....nekem egy kicsit furcsa,hogy a szexben a magömlés a legfontosabb..Én mindig abban hitben a voltam.hogy a gyönyör a legfontosabb,a magömlés már csak csucs.Ti nem azért szexeltek,hogy élvezzétek a NŐT,a testét,hogy magadévá tegyétek a nőstényt kivül-belül?,Hogy belehatoljatok?Vagy a nők,hogy odaadják magukat a himnek?A magömlés a megtermékenyités ..Legalábbis a dns parancsa szerint.Azt pedig a testben kell/ene..Elvagyok keseredve...:(Már nem is akarok mással kefélni..:(
ajajjajjjjj!!
itt mar kerem talan olyan is van-(hudehygienikus!!!!)-aki csak szalvetaval fogja meg??
ennyi finnyas not egy rakason.......!!meghogy gumival mi,az meg kb olyan,mint gazalarcban ibolyat szagolni!!
itt mar kerem talan olyan is van-(hudehygienikus!!!!)-aki csak szalvetaval fogja meg??
ennyi finnyas not egy rakason.......!!meghogy gumival mi,az meg kb olyan,mint gazalarcban ibolyat szagolni!!
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
miért-finnyás vagy?
(Ez egy válasz bibi33 üzenetére (2010. 09. 25. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárhová lehet csak az arcomra nem.
"nastasja" latom nevet valtottal...sokan gyanakodtak a regi nevedre?
(Ez egy válasz angelkis üzenetére (2010. 09. 24. péntek 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 24. péntek 06:22
izgató,ha a cicimre élvez.
a betegségek miatt muszáj gumit használni,igy puciba nem
izgató,ha a cicimre élvez.
A garatba!
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
Szájba...
Cicik közé, vagy szájba... hmmm De az is ízgató, ha a hasára élvezel és végignézed, amint elsimogatja magán.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Én leginkább szeretek a magasba. Közösen még versenyeztünk is.
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
mindegy hogy hol, csak jöjjön!
Punci vagy száj, és le szokta nyelni vagy csókolózunk utána
![finom](images/smilies/finom.gif)