Látom, siettél haza:-)
Szerintem rossz topicban vagyunk. akarom mondani, mindenhogyan rossz helyen vagyunk. Nekem az ágyban kellene lennem:D
szióka!
ÁÁÁÁÁÁááááááááá, ezt el sem hiszem:-))))
Szia-mia!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 05. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 09. 05. hétfő 20:15
Ja, én nem úgy értettem, hanem a melóra. De ha már itt tartunk, valaki belémköthetne, na persze nem úgy, hanem ÚGY
Ja, én nem úgy értettem, hanem a melóra. De ha már itt tartunk, valaki belémköthetne, na persze nem úgy, hanem ÚGY
Szerencsére egész kis csendes nap ez a mai:-) Nem először történik az, hogy rosszra készülök és nem az lesz:D
Köszi Tom! Na készülődöm melóba. Elviselhető napot mindenkinek!
Szép napot és jó hetet mindenkinek.
szia...Mindig azt írod nekem, h. te számomra egy "senki" vagy, mégis te vagy az, aki nem reagál a válaszaimra az egyes topicokban...bocs, h. ide írtam, de máshol nem voltál..
Nekem is szar hetem lesz, sajnálom, h. neked is!
Ery
Nekem is szar hetem lesz, sajnálom, h. neked is!
Ery
Neked is szép napot
Jóregelt a dolgozo népnek .
szia Kriszta!
Az én kolléganőim - úgy tűnik - nem vetik meg a terroristákat, mert a fülük botját sem mozgatták meg a hírre
Az én kolléganőim - úgy tűnik - nem vetik meg a terroristákat, mert a fülük botját sem mozgatták meg a hírre
Szia Tom! Ez tényleg gonoszság, mert én is éjszakás vagyok a héten és nem érek rá főzni
De azért egészségedre!
De azért egészségedre!
Remčlem a Muzulmŕnokat menekulčsre kčnyszeritettčtek..:-)
Gondolom akkor most fexel, en most keltem čs megyek lassan dolgozni.
Jň pihenčst!
Gondolom akkor most fexel, en most keltem čs megyek lassan dolgozni.
Jň pihenčst!
A második kép gonoszság volt....összefolyt a nyál a számba... nekem tegnap egy sajtosbagett volt az ebédem....hogy ma mi lesz....na ez még a jövő titka....
Ki nem hagyom az bisztos
A legkozelebbi chatbulin majd gyakorolhatod.:-)
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát eröl lemaradtam de se baj majd legközeleb.