Szia!
Akkor belolem nagyon rosz Muzulmŕn lenne..:-)
Kŕr, hogy čn is lemerdtam, pedig rčszt vettem volna a harcban.
Akkor belolem nagyon rosz Muzulmŕn lenne..:-)
Kŕr, hogy čn is lemerdtam, pedig rčszt vettem volna a harcban.
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
A fenébe.....erről lemaradtam...akkor most tele vagyunk terorristákkal az országban?
Remélem Te legalább segítetted az akciót vivánnal
Remélem Te legalább segítetted az akciót vivánnal
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Szép napot és kevés munkát! Én szeretnék egy krémes kapucsinót és hozzá egy nagy adag somlói galuskát.Sok sok csokival.pussz...
Kedves! Sajnálom....Most átküldök egy próba privát üzit, csak arra vagyok kiváncsi, hogy működik-e nálad a rendszer/na nem az/:-). Jelezd itt, ha megkaptad! Köszönöm. Amúgy én sem vagyok egy zseni, de csak annyi az egész, h. megnézed az emiled:-))
Szia! Köszi! De kikapunk ezért! Ki akartam zárni a bunkókat, ezért korlátoztam a hsz-ek számát, de attól még privát üzeneteket tudok fogadni:-)) Kis boríték a jobb oldalon.
Kicsit a többiekkel is eltévesztettük a topicot, de végülis mondanám, hogy:"munkára fel"!:-))))) az ilyen melónál nincs jobb!
(Ez egy válasz Jimmy77 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit a többiekkel is eltévesztettük a topicot, de végülis mondanám, hogy:"munkára fel"!:-))))) az ilyen melónál nincs jobb!
![finom](images/smilies/finom.gif)
2005. 08. 11. csütörtök 12:21
Sziasztok! Eryka had ragadjam meg az alkalmat! Gyönyörűek a képeid! Nincs több?
Sziasztok! Eryka had ragadjam meg az alkalmat! Gyönyörűek a képeid! Nincs több?
Ja: ha már egy térben nem is, de sajnos egy időzónában sem voltunk együtt jelen:-) Én már befejeztem, de szívesen kezdeném elölről...Persze egyedül és virtuálisan nem az én stílusom
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Szia Drága! Én is örülök, h. látlak! Szép lassan mindenki előbújik a barlangjából?:-) Ha már nem írok, nem is válaszoltok?
Ui: tényleg, miért nem válaszoltál a privát levelemre? Remélem, nem haragudtál meg?
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Ui: tényleg, miért nem válaszoltál a privát levelemre? Remélem, nem haragudtál meg?
![confused](images/smilies/confused.gif)
hello:-)
Épp azt csinálom, csak egyedül:-)
De ha lehet, ne hergeljük a "jónépet":-), tudod: nem bírják elviselni, ha valaki ilyen pajzán gondolatokat oszt meg egy ilyen oldalon
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Épp azt csinálom, csak egyedül:-)
De ha lehet, ne hergeljük a "jónépet":-), tudod: nem bírják elviselni, ha valaki ilyen pajzán gondolatokat oszt meg egy ilyen oldalon
![wave](images/smilies/wave.gif)
2005. 08. 11. csütörtök 11:42
Hello Eryka!
Talán neked is hasonló gondolataid ébredtek?
Az én fantáziám nagyon beindult a 1397-től!
Üdv!
Üdv!
Hello Eryka!
Üdv!
Üdv!
na ne...ne ingerelj! Épp nyaral a szeretőm és már eléggé hiányom van
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Már úgy dolgoznék!
Állandóan csak a melóra gondolok.
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050403/r84.gif)
Üdv.
Állandóan csak a melóra gondolok.
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050403/r84.gif)
Üdv.
Szép napot és jó munkát mindenkinek!
Tom!
Egy pici alkoholt azért munkaidőben is el lehet fogyasztani főleg tárgyalás előtt. Hátha jobban megy az üzlet.
Tom!
Egy pici alkoholt azért munkaidőben is el lehet fogyasztani főleg tárgyalás előtt. Hátha jobban megy az üzlet.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Kevés munkát és Szép napot kivánok mindenkinek!!
Szééééééép napot mindenkinek! A dolgozói létszám lassacskán elfogy. Nekem sincs kedvem dolgozni ma, de valahogy majd túl leszek rajta.
Én is nagyon szeretem a fagyit.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Mennyire akartam ezt a topicot... aztán "csak" itthon dolgozgatom! De azért ide is szoktam ám pillantani!
Jó munkát mindenkinek!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Jó munkát mindenkinek!
Szép napot! Úgy látom, hogy ma nem dolgozik senki!? Én legalább is nem csak bekukkantottam. :-))
Vigyázva kell csinálni, nehogy a haver testéhez hozzáérj, és elugorni, mikor o spriccel.
Akkor írd le, mi a véleményed a két férfi egy no felállásról.