Jó reggelt jó reggelt hétalvók!
Mindenki ragadja meg a "kaszáját", nagy szükség van a dolgos kezekre, a munka mezején!
Szép napot kíván Skandy és a szakszervezet!
Mindenki ragadja meg a "kaszáját", nagy szükség van a dolgos kezekre, a munka mezején!
Szép napot kíván Skandy és a szakszervezet!
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
szép estét mindenkinek!
én sajna most megyek dolgozni,
aki teheti, gondoljon rám alvás közben!
szép álmokat!
én sajna most megyek dolgozni,
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
aki teheti, gondoljon rám alvás közben!
![wink](images/smilies/wink.gif)
szép álmokat!
Üdv,
most jutottam ide...ez a rohadt sok munka...
most jutottam ide...ez a rohadt sok munka...
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Üdv! Lányok pusssz! Fiúk pacssss! Szép napot, jó munkát mindenkinek. Sajnos Lótusvirág drága néha meg kell tennünk, amit meg kell.
Buktatni nem szeretek...sőt rossz jegyet adni se... de sajnos néha azt is kell...
Szép napot mindenkinek!
Örülök hogy elkezdhettük a hetet, ezzel a csodálatos hétfő reggellel.
Örülök hogy elkezdhettük a hetet, ezzel a csodálatos hétfő reggellel.
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Kedves lótusvirág!Én azt hittem,hogy a pedagógia
egy mánia,életpálya!Tévedtem...És kérlek az én fiamat se buktasd meg!Azért éld túl a mai napot,lassan itt a vakáció(a tavaszi)!
egy mánia,életpálya!Tévedtem...És kérlek az én fiamat se buktasd meg!Azért éld túl a mai napot,lassan itt a vakáció(a tavaszi)!
![sniffles](images/smilies/sniffles.gif)
Szép jó reggelt igavonó társaim... de nincs kedvem munkába menni... itt a félév, zárni kell a jegyeket... ezt úúúúúúúúúúúútálom a legjobban.
Mindenkinek jó(?) munkát.
Mindenkinek jó(?) munkát.
Szép napot és nem utolsó sorban jó hétvégét mindenkinek!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Halihó Emberek!
Ma még csak péntek van, nem szombat!
És mégis csak szegény Audrey húzza itt egyedül az igát? (meg én?)
Üdv és puszi mindenkinek!
Ma még csak péntek van, nem szombat!
És mégis csak szegény Audrey húzza itt egyedül az igát? (meg én?)
Üdv és puszi mindenkinek!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Sziasztok!
Minden rossz után jön a jó.......
Jó munkát..
Minden rossz után jön a jó.......
Jó munkát..
Szió Moncyka!
Sajnálatos hogy így kezdődik az éved.
Mint minden közhely, ez is igaz hogy amint úgyérzzük, rendbe jöttek a dolgok, gyorsan történik valami, ami sötét felhőket hoz életünk egére.
Kívánom hogy minél előbb,
a "napszúrás elkerülése" legyen a legnagyobb problémád!
Pussssz! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálatos hogy így kezdődik az éved.
Mint minden közhely, ez is igaz hogy amint úgyérzzük, rendbe jöttek a dolgok, gyorsan történik valami, ami sötét felhőket hoz életünk egére.
Kívánom hogy minél előbb,
a "napszúrás elkerülése" legyen a legnagyobb problémád!
Pussssz! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 11:13
Eh.. még 7.24-kor mennyire tettre kész voltam.. szóval 8-kor átvettem a felmondásomat.. már ősz óta megy a végelszámolás, eddig bírták a huza-vonát... THE END a cégnek...
Szioka Moncy:)Tudom a sajnálattal nem mész semmire de tudom mit érzel és ha bármiben tudok segíteni szólj vagy gyere át .Bármikor szivessen látlak tudod. Pussz:Bonba
Kedvesek vagytok fiúk!
Deeee ez nem is lesz olyan egyszerű.. nem lesz még itt olyan könnyen vége.. talán peren kívül jutunk még kicsit többre...Kicsit a főnök elba...ott egy-két lépést...
Deeee ez nem is lesz olyan egyszerű.. nem lesz még itt olyan könnyen vége.. talán peren kívül jutunk még kicsit többre...Kicsit a főnök elba...ott egy-két lépést...
Dühös vagyok!!!!!!
A főnököcskék meg pöffeszkednek egy darabig még a székükben! Szuper. Nálunk ezt is lehet, sőt... divatos is.
Mérgemben mailt is írtam Neked. Segíteni nem sokat fog, de írtam. Pussz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A főnököcskék meg pöffeszkednek egy darabig még a székükben! Szuper. Nálunk ezt is lehet, sőt... divatos is.
Mérgemben mailt is írtam Neked. Segíteni nem sokat fog, de írtam. Pussz. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 13. csütörtök 11:16
"Eljön majd az idő, mikor úgy érzed, mindennek vége.
Az lesz a kezdet!"
Naná hogy a magánéletem most jött egyenesbe.. azért minden nem lehet happy az életben..
Az lesz a kezdet!"
Naná hogy a magánéletem most jött egyenesbe.. azért minden nem lehet happy az életben..
"Eljön majd az idő, mikor úgy érzed, mindennek vége.
Az lesz a kezdet!"
Az lesz a kezdet!"
Eh.. még 7.24-kor mennyire tettre kész voltam.. szóval 8-kor átvettem a felmondásomat.. már ősz óta megy a végelszámolás, eddig bírták a huza-vonát... THE END a cégnek...
Moncy :-)
Neked is jó reggelt! Bár én most inkább az ágyat nyomom szorgosan, majd dolgozom is!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked is jó reggelt! Bár én most inkább az ágyat nyomom szorgosan, majd dolgozom is!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Jó reggelt minden koránkelő, szorgos, dolgozó emberkének!!
Meeeeeeeeegyek mááááár!
Csak az a baj, hogy mindig másfelöl hallom a kiabálásodat!
Pedig rohangálok itt le-föl s tova ;-)
Mondtam, hogy rakjunk rád egy adó-vevőt!
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
Csak az a baj, hogy mindig másfelöl hallom a kiabálásodat!
Mondtam, hogy rakjunk rád egy adó-vevőt!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)