Sajnálom, nem akartam benned semmit csinálni...
Reméltem is, hogy nem vagy beszari alak ;-) De ha segítség kell, kiabálj és megyek
Ha mégis megesnél, én nagyon drukkolok, hogy ez ne okozzon maradandó károsodásokat
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Reméltem is, hogy nem vagy beszari alak ;-) De ha segítség kell, kiabálj és megyek
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Ha mégis megesnél, én nagyon drukkolok, hogy ez ne okozzon maradandó károsodásokat
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nem vagy egyedül Tom! Csak most nagyon sok a "tennivaló".
Pussz neked freya1!
Pussz neked freya1!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Kedves Tom!
Ki tudja, lehet, hogy édes teher lenne őt elvinni ;-) Persze az ellenkezője is előfordulhat
De látod... ilyen bizalomgerjesztő figura vagy..
Én biztos egy lányt választottam volna magamnak... ők mégiscsak kevésbé veszélyesek, mint egy vadidegen pasi ;-) Ha minden jól megy, én is többed magammal érkezem, felajánlottam egy kis szállítmányozást ;-)
Tom, összegezve az én tanácsom az: csinálj, amit jónak látsz!
Ki tudja, lehet, hogy édes teher lenne őt elvinni ;-) Persze az ellenkezője is előfordulhat
![bee1](images/smilies/bee1.gif)
De látod... ilyen bizalomgerjesztő figura vagy..
Én biztos egy lányt választottam volna magamnak... ők mégiscsak kevésbé veszélyesek, mint egy vadidegen pasi ;-) Ha minden jól megy, én is többed magammal érkezem, felajánlottam egy kis szállítmányozást ;-)
Tom, összegezve az én tanácsom az: csinálj, amit jónak látsz!
dedededede
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
Ma szabi! Végre viszem haza apukámat!
Így ma néha +jelenek a chaten!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Így ma néha +jelenek a chaten!
Az a baj, hogy én is túlságosan érzem a tavasz közeledtét... de nem csak a véremben!
Amúgy még előttünk a tél! Csak figyeljétek meg! Boszi vok... lesz még hócsata! (Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 01. 11. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy még előttünk a tél! Csak figyeljétek meg! Boszi vok... lesz még hócsata! (Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 01. 11. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 08:26
Jó reggelt Mindenkinek!
Itt még köd van és dér, de remélem délutánra már süt a nap... érzem a véremben a tavaszt...
Legyetek jók, vidámak!
A napsugarak csiklandozzák pocitokat!
Teve :D
Itt még köd van és dér, de remélem délutánra már süt a nap... érzem a véremben a tavaszt...
Legyetek jók, vidámak!
Sziasztok! Mwegint be kellett jönnömm ebbe a moslékba, ami a munkahelyem. Na mindegy, chattel valahogy kibírom... Pussz!
kukk
meg helló..meg jómunkát a doliknak.jelenleg sabinapos vagyok,de holnap már megen meló ezerrel.
de sebaj.
ez má csak igy mükszik.pusssssssssz minden ismerösnek és ismeretlennek.
![violent](images/smilies/violent.gif)
Ma - miután elolvastam az üziket - már jó napom van. De most aztán munka.
Üdv az éneklő ugráló mókuskáknak.
Üdv az éneklő ugráló mókuskáknak.
Jó reggelt Mindenkinek!
Legyetek jók, vidámak!
Legyetek jók, vidámak!
Éneklő mókuskák? Lehet hogy korán van még:)Arra sugároztam jeleimet lehet az volt.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 11. kedd 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 07:36
Én is dolgozom, csak rövid volt az éjszaka és reggel kicsit ráhúztam az alvásra.. itt az eredmény.. elkéstem.
Éneklő ugráló mókuskák ez nagyon tetszik
Mindenkinek jó munkát ezen a gyönyörű ködös, zúzmarás reggelen!!
Én is dolgozom, csak rövid volt az éjszaka és reggel kicsit ráhúztam az alvásra.. itt az eredmény.. elkéstem.
Drága Moncy... írtam üzenetet... 3x kattintottam az elküld gombra... valami kis éneklő ugráló mókuskák azt írták, hogy felejtős... úgy sem küldik tovább.
![gun](images/smilies/gun.gif)
Szép jó reggelt!
Ma nagyon úgy néz ki, hogy csak én megyek igázni???????????? Kérem szépen... mi ez a munkamorál?
Ma nagyon úgy néz ki, hogy csak én megyek igázni???????????? Kérem szépen... mi ez a munkamorál?
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Szia Moncyka!
Köszönöm az üdvözlőlapot! Igazán aranyos vagy!
Sok puszi!
Fiúknak (Maci - Tom ) Pacsi!
Kicsit össze kell még szednem magam...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm az üdvözlőlapot! Igazán aranyos vagy!
Sok puszi!
Fiúknak (Maci - Tom ) Pacsi!
Kicsit össze kell még szednem magam...
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
2005. 01. 10. hétfő 07:34
Szia Skandy!
Örömmel látunk újra köreinkben!
Hajrá kezdődjön a 7!
Közben rájöttem hogy otthon miért nem tudtam fórumozni
kicsit zavart vok és azért..
Örömmel látunk újra köreinkben!
Hajrá kezdődjön a 7!
Közben rájöttem hogy otthon miért nem tudtam fórumozni
![circling](images/smilies/circling.gif)
szóval akkor befejezem:
felkelni, de sajnos nem lehetett más tenni!
Sokat gondoltam rád tegnap!! Mivel nem sok esély van rá hogy este összefussunk a chaten (a vált. kedvéért most apum van kórházban) egy priv. üziben írhatnál hogy mi volt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
felkelni, de sajnos nem lehetett más tenni!
Sokat gondoltam rád tegnap!! Mivel nem sok esély van rá hogy este összefussunk a chaten (a vált. kedvéért most apum van kórházban) egy priv. üziben írhatnál hogy mi volt!
2005. 01. 10. hétfő 13:07
Virág drága! Teljesen átérzem helyzetedet..nekem sem sok kedvem volt vasárnap felkelni
Tegnap sokat gondoltam rád!! Nem bizt. hogy este összefutunk a chaten mert most a változatosság kedvéért apum van kórházban.. de azért egy priv. üzit írhatnál hogy mi volt mert kilyukad az oldalacskám a kíváncsiságtól
Tegnap sokat gondoltam rád!! Nem bizt. hogy este összefutunk a chaten mert most a változatosság kedvéért apum van kórházban.. de azért egy priv. üzit írhatnál hogy mi volt mert kilyukad az oldalacskám a kíváncsiságtól
Hihetetlen.. írtam és helyette egy x jelent meg...
(Azért, mert félreütöttél egy betűt és nem vetted észre, mielőtt elküldted, kijavítottam, szia)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Azért, mert félreütöttél egy betűt és nem vetted észre, mielőtt elküldted, kijavítottam, szia)
2005. 01. 10. hétfő 13:07
Virág drága! Teljesen átérzem helyzetedet..nekem sem sok kedvem volt vasárnap felkelni
Üdv! Jó munkát, szép napot mindenkinek!
Hello Skandy! Úgy látom, hogy megkerültél!
Hello Skandy! Úgy látom, hogy megkerültél!
Tomba? Miért is lennék Uram? A lassú rablókat nem várjuk meg...aki a 6.20-ast lekési...