Hali!
Hetek óta először nem volt kedvem ma dolgozni... nem is értem miért... valahogy nem ott járt az agyam, ahol kellett volna...
Hetek óta először nem volt kedvem ma dolgozni... nem is értem miért... valahogy nem ott járt az agyam, ahol kellett volna...
SZIA!!!!
Nemtom miért nem irtál?! van topicom irj oda üzit ha tudsz!!!!Gondolom megint nem kaptad meg a levimet!!!!Majd irj!!!PUSZIKA (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nemtom miért nem irtál?! van topicom irj oda üzit ha tudsz!!!!Gondolom megint nem kaptad meg a levimet!!!!Majd irj!!!PUSZIKA (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 01. 10. hétfő 10:29
Üdv mindenkinek...
Én most kezdek zavart lenni, de nagyon..
Üdv mindenkinek...
Szia Skandy!
Örömmel látunk újra köreinkben!
Hajrá kezdődjön a 7!
Közben rájöttem hogy otthon miért nem tudtam fórumozni kicsit zavart vok és azért.. (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Örömmel látunk újra köreinkben!
Hajrá kezdődjön a 7!
Közben rájöttem hogy otthon miért nem tudtam fórumozni kicsit zavart vok és azért.. (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdvözlet mindenkinek!
Vissszatértem.
Kezdődjön az év...
Vissszatértem.
Kezdődjön az év...
csóktom.nyugodtan koppkoppolj,nem harap a néni...megyek csetre.ott tali.pusztom.
üdvölet mindenkinek... épp azt lesegettem,hogy még mindig én vinném el a képzeletbeli pálmát ami a legkorábban kelőnek jár feltéve,ha lenne energiám reggel nyitva tartani a szemem,és bekapcsolni a gépet,és nem csak a robotpilóta vezetne végig a fürdőn és az előszobán....viszont örömmel látom,mindenki megvan,csak én tűntem el egy kissé.. ami talán nem is baj.. Hisz tudjátok:lesz ez még így se na menési tevékenységet végzek.Elfele. uff.
Hát...
Nagyjából ezekre gondoltam. Köszönöm a segítséget tom.-nak.
Úgy látom társra találtál rablás szempontjából...
Hááát. Azért nem féltelek nagyfiú. Csak húzzál bele mert a tempó picit lassú. Így hogy rabolsz ha elszaladnak előled az áldozatok más "karjába"? (na ez ikon nélkül megy mert nem jön elő pedig lenne rá 5 letem.)
Segítek "kisfiú"
Segítek "kisfiú"
A kitartás elismerésreméltó tulajdonság.
Semmi baj Drága!
Csak az embernek szokott rossz passzban lenni.
Örülök, hogy jól mennek a dolgaid, ha nem is minden téren.
Csak az embernek szokott rossz passzban lenni.
Örülök, hogy jól mennek a dolgaid, ha nem is minden téren.
Hát... így jár, aki lekési a 6.20-ast...
Hát... eléggé mély.
Milyen mély szekrényed van? Cupp.
upsz...lemaradtam???
Hát pedig Moncyval pont azt dumáltuk reggel, hogy már rajtad a sor... azért a fekete ruhákat én se teszem el túl mélyre... bár remélem nem lesz rájuk egy jó ideig szükségem
hát... nem elkerültük egymást... tudod... elraboltak
Macido, mi a baj? Üdv, nektek. Nekem ma volt életem egyik - remélem nem utolsó - legjobb napja. Sajnos, csak munka szempontjából....fekete ruha még marad....
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 01. 07. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 12:54
Hello Tom!
Nem vagy egyedül. Csak olyan rossz napom van, hogy semmihez semmi kedvem. Pedig péntek van.
Nem vagy egyedül. Csak olyan rossz napom van, hogy semmihez semmi kedvem. Pedig péntek van.