sziasztok...üdv minden dolgozónak.moncy?mail?elvitte a cicca a klaviatúrát?
Puszika Lányok! Üdv fiúk!
Dolgozzatok dolgozzatok!
Én sem teszek másként.
De lassan jön egy kis szünet, és akkor minden más lesz
Dolgozzatok dolgozzatok!
Én sem teszek másként.
De lassan jön egy kis szünet, és akkor minden más lesz
Jóóóóó reggelt! Szép csütörtököt és változatos munkát mindenkinek. Tömören és lényegesen fogalmazva.
Sziasztok
Jó reggelt mindenkinek
Jó reggelt mindenkinek
Szép jó reggelt mindenkinek!
Moncy... lehet, hogy mégis a téli álmod jön?
Moncy... lehet, hogy mégis a téli álmod jön?
Jó reggelt!
Kezdjük a napot... de ma már csütörtök, aztán már csak péntek... meg egy kemény szombat délelőtt..
Úgy látszik egyre álmosabb vok... pedig már 9kor ágynak dőltem
Kezdjük a napot... de ma már csütörtök, aztán már csak péntek... meg egy kemény szombat délelőtt..
Úgy látszik egyre álmosabb vok... pedig már 9kor ágynak dőltem
Tom édes,
én meg folyamatosan elfoglalt...most akkor hogyan lesz??
Jó pihenést nektek, gondolom már otthon vagytok. Én még csak most vagyok túl a nap háromnegyedén.
én meg folyamatosan elfoglalt...most akkor hogyan lesz??
Jó pihenést nektek, gondolom már otthon vagytok. Én még csak most vagyok túl a nap háromnegyedén.
Üdv! Szépnapot és jó munkát mindenkinek. Lányok egy kis vidámság is jut tán a mai napra nem csak a meló.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ma sajtnapom lesz a melóban... az ilyet nem szeretem...szeretem inkább egyben letudni az egészet... na mindegy... az a fő, hogy ha a mai napnak vége, akkor már túl vagyunk a hét felén...
Ma sajtnapom lesz a melóban... az ilyet nem szeretem...szeretem inkább egyben letudni az egészet... na mindegy... az a fő, hogy ha a mai napnak vége, akkor már túl vagyunk a hét felén...
álmos vok...
Jó munkát mindenkinek....
Jó munkát mindenkinek....
Ennyit mára a munkából!
Nekem is programom van délután.. mindenkinek további jó munkát!
Nekem is programom van délután.. mindenkinek további jó munkát!
Csak az irigység "szól" belőlem..
Szia Tom!
Üdv. Szép napot, jó munkát mindenkinek. Kicsit lemaradva tőletek de én még csak most kezdek.
jónapot mindnek..én majd csak délutánra megyek dolizni..bekukkantok a fizumért...[smiley#][img]http://smilies.sofrayt.com/1/f/jumping.gif[/img][img]http://smilies.sofr ayt.com/1/f/scatter.gif[/img][Automated by GetSmile]na pusszanat.este leszek talán.
Jó reggelt!
Lányok, Ti már megint milyen korán :) Legyetek jók, vagy inkább rosszak.
Lányok, Ti már megint milyen korán :) Legyetek jók, vagy inkább rosszak.
Köszi szépen! De Én most igyekszem majd haza, mert most végeztem...
További szép napot és jó munkát!
További szép napot és jó munkát!
Szép jó reggelt minden kedves munkába igyekvőnek vagy már munkában találhatónak! Legyen mindenkinek szép napja (lehetőleg a főnök hülyeségeitől mentes)!
Jobb reggelt mindenkinek...