Tom kedves!
Erre megint kis irigykedéssel reagálok
Fiúk lányok! Ééééééés jók voltatok?
Mikulás járt nálatok? Én ma stílszerűen piros-feketébe öltöztem így télapó is vagyok meg krampusz (inkább ) is...
Erre megint kis irigykedéssel reagálok
Fiúk lányok! Ééééééés jók voltatok?
Mikulás járt nálatok? Én ma stílszerűen piros-feketébe öltöztem így télapó is vagyok meg krampusz (inkább ) is...
Jó reggelt mindenkinek! ö izééé bocsánat.. szép jó napot mindenkinek!
Álomkórságban szenvedek... tegnap este 6 tól ma reggel 5-ig bírtam "csak" aludni.. Azóta dolgozom ezerrel sajnos..Az az igazság alig várom hogy hazaérjek és azt hiszem bezuhanok az ágyba, mivel ma nem lesz délutáni elfoglaltságom.
De jó... fókásodom is és még a végén úgy járok hogy téliálmot is fogok aludni mint a macik
Álomkórságban szenvedek... tegnap este 6 tól ma reggel 5-ig bírtam "csak" aludni.. Azóta dolgozom ezerrel sajnos..Az az igazság alig várom hogy hazaérjek és azt hiszem bezuhanok az ágyba, mivel ma nem lesz délutáni elfoglaltságom.
De jó... fókásodom is és még a végén úgy járok hogy téliálmot is fogok aludni mint a macik
Na végre! Én meg már azt hittem, hogy csak Én meg Tom képviseli a mai nap a dolgozókat!
Üdv: jó munkát mindenkinek!
Üdv: jó munkát mindenkinek!
Ma sikerült reggel jól bealudnom... ilyen még soha nem fordult velem elő... még szerencse, hogy csak 25 percet késtem...hát... röhögtek egy jó nagyot rajtam, hogy milyen álmos a fejem...
Sziasztok!
Eléggé megviselt a hétfői kezdés...és hol van még a péntek??! De jó látni, hogy Ti viszont nagyon frissek vagytok
Jó munkát mindenkinek! (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 06. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Eléggé megviselt a hétfői kezdés...és hol van még a péntek??! De jó látni, hogy Ti viszont nagyon frissek vagytok
Jó munkát mindenkinek! (Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 06. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 06. hétfő 09:44
Helló fiúk!
Hogy telt a hétvége?
Hol vannak a csajok?
Mindenkit így megvisel ez a hétfő reggel?
Legyetek jók!
Szép napot mindenkinek!
Hogy telt a hétvége?
Hol vannak a csajok?
Legyetek jók!
Szép napot mindenkinek!
Helló fiúk!
Hogy telt a hétvége?
Hol vannak a csajok?
Legyetek jók!
Szép napot mindenkinek!
Hogy telt a hétvége?
Hol vannak a csajok?
Legyetek jók!
Szép napot mindenkinek!
Figyellek benneteket!!!
Csak írni nem lesz ma időm.
Csak írni nem lesz ma időm.
Tom! Egy hétfői értekezleten egy kis vita és eszmecsere mindig jót tesz.
Jóóóóóóóóó reggelt! Jóóóóóóóó reggelt! Jóóóóóóóóóó reggelt!
Úgy látom, hogy senki sem dolgozik e hétfői napon. :-( akkor egyedül fogyasztom most a kávét.
Úgy látom, hogy senki sem dolgozik e hétfői napon. :-( akkor egyedül fogyasztom most a kávét.
hello Tom, nem tudsz csetre jönni?
Szegényke!
Igaz, lassan le is telik, de azért "jó munkát" neked!
Ha van olyan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 05. vasárnap 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz, lassan le is telik, de azért "jó munkát" neked!
Ha van olyan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 05. vasárnap 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 12. 05. vasárnap 04:52
reggelt...ma is meló pecce...de csak nyolc órát kell kibirnom,aztán délutántól kemény kedd délutáig szabad vagyok..jó sok,mi? na bye-bye hétvégézők.
reggelt...ma is meló pecce...de csak nyolc órát kell kibirnom,aztán délutántól kemény kedd délutáig szabad vagyok..jó sok,mi? na bye-bye hétvégézők.
Ma lazítás de holnap meló ezerrel.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hozzánk rokonok jönnek, ami sajnos esetükben azt jelenti, hogy munka a részemről, mert jópofizás ezerrel, nehogy a nagyim valami miatt besértődjön... Tehát ma is holnap is jókislány leszek (ha sikerül)
Hozzánk rokonok jönnek, ami sajnos esetükben azt jelenti, hogy munka a részemről, mert jópofizás ezerrel, nehogy a nagyim valami miatt besértődjön... Tehát ma is holnap is jókislány leszek (ha sikerül)
Freeeee írtam!!!
Amúgy ma nekem is van egy kis munkám aztán Anyucizok.... és csak holnap lesz pihenés!
Kitartás a 7végén is dolgozó chateseknek!!
Amúgy ma nekem is van egy kis munkám aztán Anyucizok.... és csak holnap lesz pihenés!
Kitartás a 7végén is dolgozó chateseknek!!
goooooood morniiiing all.fre néni ujra hajnali lesz a hétvégén.Üdv minden normális embernek,aki tudja mit kell csinálni egy hétvégén....émón már kezdem elfelejteni,milyen az,mikor szombat,vasárnap hajnalban a másik oldalára fordul az ember lánya.
Csóóók.(moncym...irhatnál ám.)
Csóóók.(moncym...irhatnál ám.)
Ennyit a hétből...
Nem is tudom mi történt a főnökkel.. hozott egy üveg pezsgőt úúú a kedvencemet... de csak belenyaltam mivel ma még utazom... a fenébe!
Aki még dolgozik további jó munkát!
És jó 7végét mindenkinek!
Nem is tudom mi történt a főnökkel.. hozott egy üveg pezsgőt úúú a kedvencemet... de csak belenyaltam mivel ma még utazom... a fenébe!
Aki még dolgozik további jó munkát!
És jó 7végét mindenkinek!
Szép napot minden hozzászólónak,
éa minden integetőnek!
Moncnyka, én szertnék virgácsot kapni!
(jut eszembe egy másik topicról...)
éa minden integetőnek!
Moncnyka, én szertnék virgácsot kapni!
(jut eszembe egy másik topicról...)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Tisztára kialvatlan vagyok! De nem baj, ma már péntek.... és hétvégén mindenki tegye ki a cipőcskéjét az ablakba... ki virgácsot ki mást kap...
Tisztára kialvatlan vagyok! De nem baj, ma már péntek.... és hétvégén mindenki tegye ki a cipőcskéjét az ablakba... ki virgácsot ki mást kap...