Sziasztok munkások!
Puszi a koránkelő leányoknak!
Fel a fejjel, közeledik a hétvége!
Örüljetek velem együtt!
Puszi a koránkelő leányoknak!
Fel a fejjel, közeledik a hétvége!
Örüljetek velem együtt!
Kávé teljes jó reggelt és jó munkát mindenkinek!!!!!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ma laza napom lesz... végre... a kedd, meg a szerda kész idegroham volt...a holnap még jobb lesz... masszőr...
Ma laza napom lesz... végre... a kedd, meg a szerda kész idegroham volt...a holnap még jobb lesz... masszőr...
Jó reggelt, jó reggelt!
Újra friss és üde vagyok.... vagy mégsem annyira? Még a tükörig nem jutottam el bár lehet hogy jól is teszem hogy kerülöm...
Munkára fel!
Újra friss és üde vagyok.... vagy mégsem annyira? Még a tükörig nem jutottam el bár lehet hogy jól is teszem hogy kerülöm...
Munkára fel!
Teve drága nagyon hiányoztál!
Még a füledet sem tudtam meghúzni szülinapodon!!
Esetleg szombaton?
Amúgy sok minden történt.. majd beszélünk!
pussssz (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 12. 01. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Még a füledet sem tudtam meghúzni szülinapodon!!
Esetleg szombaton?
Amúgy sok minden történt.. majd beszélünk!
pussssz (Ez egy válasz teve üzenetére (2004. 12. 01. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 18:25
Hölgyeim!
Gépem visszakaptam, uh. mostantól megint jelen leszek :D
Moncy!
Régen dumcsiztunk, remélem jól vagy!
Pusszantás
Moncy!
Pusszantás
kola
Hölgyeim!
Moncy!
Pusszantás
Moncy!
Pusszantás
Ok, ha van időd jelentkezz, addig is jó munkát. Azért remélem másra is jut időd
audrey (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 01. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 10:55
Szia Audrey!
Sajna már a 2. hetem hogy szinte minden délutánomat, mely belenyúlik az estébe Tbányán töltöm... de amint ok jelentkezem
Sajna már a 2. hetem hogy szinte minden délutánomat, mely belenyúlik az estébe Tbányán töltöm... de amint ok jelentkezem
Szia Audrey!
Sajna már a 2. hetem hogy szinte minden délutánomat, mely belenyúlik az estébe Tbányán töltöm... de amint ok jelentkezem (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 01. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna már a 2. hetem hogy szinte minden délutánomat, mely belenyúlik az estébe Tbányán töltöm... de amint ok jelentkezem (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 12. 01. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2004. 12. 01. szerda 10:14
Jó reggelt!
Dehogynem dolgozom...azért nem volt még időm írni, mert rohanok reggel óta. De most iszok egy kávét vagy teát, közben elolvasom a többi témát is.
Legyetek jók!
Moncy! Mit szólsz egy csütörtöki esti randihoz?
Audrey
Dehogynem dolgozom...azért nem volt még időm írni, mert rohanok reggel óta. De most iszok egy kávét vagy teát, közben elolvasom a többi témát is.
Legyetek jók!
Audrey
Jó reggelt!
Legyetek jók!
Audrey
Legyetek jók!
Audrey
Tom kedves!
Nem tehetünk ellene semmit szegény földünk megszenved.. hord jó néhány barmot a hátán... de miért érezzük néha úgy hogy mind itt köt ki a gg-n??
Nem tehetünk ellene semmit szegény földünk megszenved.. hord jó néhány barmot a hátán... de miért érezzük néha úgy hogy mind itt köt ki a gg-n??
Jó reggelt!
Dehogynem dolgozunk, sőt nagggggyon dolgozunk..
És töröm a kis buksimat hogy hogy lehetne kicsit átláthatóbbá tenni a fórumot..
Dehogynem dolgozunk, sőt nagggggyon dolgozunk..
És töröm a kis buksimat hogy hogy lehetne kicsit átláthatóbbá tenni a fórumot..
Jó reggelt! Úgy látom, hogy senki nem dolgozik.
Én csak annyit akartam nekik jelezni ilyen hülyeségekkel ne jöjjenek ide! Meg, hogy nekik a felsoroltak valók!
Hát Tom így jártam! Ezt a topicot ritkán olvasom.
LáTom felbosszantott valaki!
Jó reggelt! Jó reggelt!
Moncy Drága! Mi ez a feltűnő lehangoltság?
Talán mert megláttad a nevem?
Naaaa! Ne szomorkodj...
Legyen szép napja mindenkinek!
Moncy Drága! Mi ez a feltűnő lehangoltság?
Talán mert megláttad a nevem?
Naaaa! Ne szomorkodj...
Legyen szép napja mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!