Jobb reggelt mindenkinek.. induljon a nap... rem. túlélem...
Ha csak ez a két alternatíva van...na jó akkor maradjunk a kenyérnél!
Igen! Határozottan a kenyér!
Igen! Határozottan a kenyér!
Tom!
Az én képzeletemre?
Mi lesssz ebből???
Az én képzeletemre?
Mi lesssz ebből???
Tom! Tényleg aratómunkás vagy?
Vagy te vagy maga a "kaszás"?
Vagy te vagy maga a "kaszás"?
na még két nap és finito....mármint a melónak.két napig..
jah,utána meg foghúzás...
szóval pazar hetem lesz.pussz mindenkinek
jah,utána meg foghúzás...
szóval pazar hetem lesz.pussz mindenkinek
Jó reggelt!
Indítsuk be a gépezetet. Jó és hatékony munkát mindenkinek!
Indítsuk be a gépezetet. Jó és hatékony munkát mindenkinek!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Elkezdődött az új hét... rossz belegondolni... hideg van, sötét van...
Elkezdődött az új hét... rossz belegondolni... hideg van, sötét van...
audrey-m..az hogy tegnap melózol,az csak egy dolog..na de azt a keserűséget képzeld el,hogy MA,VASÁRNAP is mennie kell valakinek melózni,ebben a nagy hidegben... ilyen álmos vagyok...: kellemes hétvéget mindenkinek
Ismét munkában. Lassan már nem is tudom milyen egy teljes hétvége:)
Jó hétvégét mindenkinek. Találkozzunk hétfőn.
Jó hétvégét mindenkinek. Találkozzunk hétfőn.
Tom, kedves...próbáltam (volna) magam egy kicsit buzdítani, hogy nem is olyan rossz dolog hétvégén dolgozni. De aztán jöttél Te és teljesen letörtem..
Sziasztok,
irigylek mindenkit aki már befejezte a hetet. Én sajnos még holnap is rohadok...
de a munka nemesít,nem??
irigylek mindenkit aki már befejezte a hetet. Én sajnos még holnap is rohadok...
de a munka nemesít,nem??
Szép napot mindenkinek!
Ugye hogy eljött ez a nap is!
Tom! Kárpótlásul figyelmedbe ajánlom, Töhi barátunk topicjait...
Végre ismét felkerült néhány kellemes kép.
Bár azok a lányok is lehet hogy csak a fotó erejéig bevállalósak, de ez is több mint a semmi...
Üdv! Puszi a lányoknak!!
Ugye hogy eljött ez a nap is!
Tom! Kárpótlásul figyelmedbe ajánlom, Töhi barátunk topicjait...
Végre ismét felkerült néhány kellemes kép.
Bár azok a lányok is lehet hogy csak a fotó erejéig bevállalósak, de ez is több mint a semmi...
Üdv! Puszi a lányoknak!!
Sziasztok!
Nem idevaló téma, de szeretnék képet feltenni a fórumba, de nem tudom, hogy hogyan kell. Aki tudja kérem mondja el!
Köszi
Nem idevaló téma, de szeretnék képet feltenni a fórumba, de nem tudom, hogy hogyan kell. Aki tudja kérem mondja el!
Köszi
Mindenkinek szép jó reggelt így a 7 utolsó munkanapján... alig várom hogy vége legyen.. és irány az uszoda..apró örömök az ember életében
Szép jó reggelt mindenkinek!
El se hiszem, hogy itt a péntek... valahogy ez a hét hosszabbnak tűnt, mint a többi.
Holnap végre bulinap... Zsírégetés ezerrel a táncparketten... Vehetek megint kisebb nadrágot...
El se hiszem, hogy itt a péntek... valahogy ez a hét hosszabbnak tűnt, mint a többi.
Holnap végre bulinap... Zsírégetés ezerrel a táncparketten... Vehetek megint kisebb nadrágot...
Jó reggelt mindenkinek!
Ma reggel azt mondták a rádióban, hogy "akvárium idő" lesz. Bentről, ablakon belülről jó...
Igaz, hiába van nagyon hideg, itt csak azt látom, hogy gyönyörűen süt a nap. Még a munka is jobban megy..
Kívánom, hogy Ti is hasonló jókedvvel töltsétek a mai napot!
Audrey
Ma reggel azt mondták a rádióban, hogy "akvárium idő" lesz. Bentről, ablakon belülről jó...
Igaz, hiába van nagyon hideg, itt csak azt látom, hogy gyönyörűen süt a nap. Még a munka is jobban megy..
Kívánom, hogy Ti is hasonló jókedvvel töltsétek a mai napot!
Audrey
Jó reggelt minden kedves fórumozónak!
Külső munkán vok... és ma nagyon igyekszem ki, mert végeznünk kell péntekig, különben szombaton is dolgozhatom és azt nagggggyon nem szeretném!
Ugyhogy a kedves kollegákat ma nagyon megfogom hajtani.. hej de fognak imádni.
Külső munkán vok... és ma nagyon igyekszem ki, mert végeznünk kell péntekig, különben szombaton is dolgozhatom és azt nagggggyon nem szeretném!
Ugyhogy a kedves kollegákat ma nagyon megfogom hajtani.. hej de fognak imádni.
Freeeee!
Meló után rohanok a nagyimhoz.. este is későn értem haza és ez sajna ma sem lesz máshogy.. de nem hanyagollak.... (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 24. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Meló után rohanok a nagyimhoz.. este is későn értem haza és ez sajna ma sem lesz máshogy.. de nem hanyagollak.... (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 24. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 11. 24. szerda 13:01
Jó nagyot mindenkinek...ma mééég szabadnap...hálistennek.ami nem hálisten,hogy fogorvossal kezdtem a napot..jövőhéten szabadnap pedig foghúúúúúúzááááááá........s.bacca meg. má most rosszul vagyok töle..Moncym,nem kaptam meg....hanyagolsz,csajosom.. na megyek pihenek még egy sort az esti buli elött.holnap ugyiscsak délutánra megyek.pusszanat mindenkinek.
Jó nagyot mindenkinek...ma mééég szabadnap...hálistennek.ami nem hálisten,hogy fogorvossal kezdtem a napot..jövőhéten szabadnap pedig foghúúúúúúzááááááá........s.bacca meg. má most rosszul vagyok töle..Moncym,nem kaptam meg....hanyagolsz,csajosom.. na megyek pihenek még egy sort az esti buli elött.holnap ugyiscsak délutánra megyek.pusszanat mindenkinek.