Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 04. 17. szerda 13:32  #73
Törölt felhasználó (4730698)
na ez így igen, ezt így is kell, nem a termálban smile ujjazni stb . . .
(Ez egy válasz Varandras üzenetére (2024. 03. 15. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 06:14
Sziasztok! Agardon, a termál fürdőben voltam minap és megismerkedtem a medencében egy sexy milffel. Beszélgettünk, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz a víz alatt. Már a bikinijeben volt a kezem, de mondta hogy a termálvízben nem ajánlatos ilyesmit csinálni. Mondtam,hogy akkor menjünk ki. Beosontunk a női öltözőbe és egy fülkében kinyaltam őt, majd úgy leszopott, mint még senki más. Sajnos nem dughattam meg, de így is nagyon jóra sikeredett a szabadbapom.
2024. 04. 17. szerda 13:31  #72
fürdőben nem, viszont szauna, stream kabin, infra szauna, na ott igen smile de vízben közfürdő például teljesen kizárt
2024. 03. 15. péntek 07:37  #71
viking1988 viking1988
Balatonon egy exem verte ki a víz alatt nekem, a feleségem a velencei tóban, én megujjaztam utána. Vele dugtunk a velencei tó partján, az izgi volt, mert maszkaltak az emberek... Sarvaron a cickóival verte ki nekem a termálban, meg ott masztiztam is a saunában wink Palatinus férfinapozón voltam benne anno néhány csoportos masztiban
2024. 03. 15. péntek 06:14  #70
Varandras Varandras
Sziasztok! Agardon, a termál fürdőben voltam minap és megismerkedtem a medencében egy sexy milffel. Beszélgettünk, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz a víz alatt. Már a bikinijeben volt a kezem, de mondta hogy a termálvízben nem ajánlatos ilyesmit csinálni. Mondtam,hogy akkor menjünk ki. Beosontunk a női öltözőbe és egy fülkében kinyaltam őt, majd úgy leszopott, mint még senki más. Sajnos nem dughattam meg, de így is nagyon jóra sikeredett a szabadbapom.
2024. 03. 14. csütörtök 11:45  #69
hnnngggh hnnngggh
Én Pécsen a régi városi strandon találtam egyszer egy kellemes zugot, kevesen voltak és a kinti medence mellett félre lehetett húzódni, kicsit takartak a bokrok. De csak a fürdőruha fölött meg alatt simiztem kicsit a párom, a közelben lakott és a pancsizás után mentünk haza hogy rendesen megdugjam mindkét lyukát.
Kedvenc emlékem ahogy a versenymedence partján egyszer csak nagyon bámulni kezdett egy fiatal egyetemista srácot, aki fehér úszóshortban vonult el előttünk és tisztán látszott a formás, méretes farka. Ma már bánom hogy nem hívtuk el magunkkal az albiba de akkor, fiatalon még irigy voltam a puncira. A párom benne lett volna, nagyon kis perverz 18 éves volt.
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 19:12
Ebben a témában úgy igazán el is mondtál mindent. Mint szakmabeli, én sem tudnám jobban leirni. De ha valaki keresi az izgalmat arra a fürdővízen kívűl megtalálhatja a megfelelő helyet. Pl: öltöző kabinok, zuhanyzók, egy egy nyitva felejtet tárolóhelység, aztán a legtöbb fűrdőnek hatalmas a parkos területe ha ezt vagyiti az ember egy éjeli fürdővel, akár a medence melletti első árnyékból is ki lehet hozni a legjobbat. Utobbi sajat tapasztalat Harkányban.
2024. 03. 08. péntek 15:10  #68
Young4Cuckold Young4Cuckold
Dolgoztam strandon. A vízminőséget is mértem a vegyszer beállításhoz így az úszó medencében nyugodtan dugtam akkori párommal zárás után.
2024. 03. 07. csütörtök 17:50  #67
bipasi7 bipasi7
Gyógyvizes medencében még véletlenül se.Azokban egyáltalán nincs fertőtlenítőszer (klór). A többi medencében is csak fenntartással, csak az üzemeltető tudja, hogy mennyi fertőtlenítőt tett bele, ha egyáltalán.. Amerre jártam mostanában nagyon kevés helyen éreztem a klór szagát a medencében. Ahol meg sokan vannak, ott meg a jól beállított érték sem garancia.
Ja, és ha nagyon rossz a víz minősége akkor még szexelni sem kell egy jó fertőzéshez szomoru1
(Ez egy válasz Tamáskiss124 üzenetére (2024. 02. 26. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 26. hétfő 20:36
Egyik exemmel 18 éves korunkban Hajdúszoboszló egyik gyógyvizes medencéjében, olyan finom fertőzést sikerült osszeszedni, hogy soha többé!! nyes
2024. 03. 07. csütörtök 12:21  #66
Porthos61 Porthos61
Sajnos már mi is jártunk így...
(Ez egy válasz Tamáskiss124 üzenetére (2024. 02. 26. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik exemmel 18 éves korunkban Hajdúszoboszló egyik gyógyvizes medencéjében, olyan finom fertőzést sikerült osszeszedni, hogy soha többé!! nyes
2024. 03. 07. csütörtök 09:28  #65
igen igen sajnos az ilyenek benne vannak, ezért mi nem is szexelünk ilyen helyeken medencében, viszont szauna, vagy gőz az okés smile illetve ilyenek, akár a sima infra szauna is smile a normál szauna az full kifáraszt smile nem mondom hogy nem jó de brutál igénybe vesz smile
2024. 03. 04. hétfő 09:10  #64
MaxSex MaxSex
.... a demjéni termál mostanság eléggé csendes, két hete és most hétvégén is jó kis orál + ujjazós parti volt egy baráti párral a szaunában
2024. 03. 03. vasárnap 19:12  #63
nooti nooti
Ebben a témában úgy igazán el is mondtál mindent. Mint szakmabeli, én sem tudnám jobban leirni. De ha valaki keresi az izgalmat arra a fürdővízen kívűl megtalálhatja a megfelelő helyet. Pl: öltöző kabinok, zuhanyzók, egy egy nyitva felejtet tárolóhelység, aztán a legtöbb fűrdőnek hatalmas a parkos területe ha ezt vagyiti az ember egy éjeli fürdővel, akár a medence melletti első árnyékból is ki lehet hozni a legjobbat. Utobbi sajat tapasztalat Harkányban.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2012. 11. 03. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 03. szombat 12:49
Pld termál - gyógyvizes strandokon orvosilag sem indokolt a 40-110 percnél hosszabb fürdőzés. Sok esetben ezeket az utasításokat be nem tartó vén csontokat viszi el a mentő extrém magas vérnyomással. Persze ami a belevizelést illeti, sajnos igazad van. Jobb helyeken ugye vegykezelt vízben fürdesz, ahol a becsorgás rikító színben pompázik körülötted. Sajna ezt sokszor nem alkalmazzák, mert akkor is bezöldül, ha valakinek mondjuk nem csak inkontinenciája van de pld wc után van és pár csepp vizelet került a fürdőruhájára.... Mondanom sem kell hogy a fürdőtársaságoknak jobban megéri hogy fürödjenek a hugyukban, mintsem egy ilyen esetben leengedni egy medencényi ( több ezer-millió ) liter vizet, illetve a leengedés - feltöltés közötti bevételkiesést elszenvedni. Amúgy pedig mivel ilyen tematikában dolgozom, elmondhatom rendkívül sok a különféle ilyen olyan gombás, vírusos fertőzéssel fürdőző személy. Ha szerencséd van, a személyzet megfelelő szinten tartja a víz fertőtlenítését, és a vírusok, gombák elég gyorsan elpusztulnak. Tudok esetekről, hogy csak sima fürdés után a lányok komoly húgyúti fertőzést kaptak. Szexuális aktus alkalmával pedig a fertőzött vizet mint egy dugattyú pumpálod fel a nőbe.... Ja megnyugtatlak, nem csak nők tudnak ilyen csúnyaságokat elkapni. Megnyugtató, hogy pár hetes antibiotikum kúra az esetek legtöbbjében hatásos tudd lenni. Persze addig semmi szex, állandó égő vizelési inger, stb.
2024. 02. 26. hétfő 20:36  #62
Tamáskiss124 Tamáskiss124
2024. 02. 26. hétfő 16:42  #61
hnnngggh hnnngggh
Egyetemista koromban sokat jártunk barátnőkkel együtt egy gyógyfürdőbe, a haverom folyton bement az övével a sötét vizű súlyfürdőbe, amit terápiákra használtak de mélységen miatt sem lehetett lelátni az aljára és ott állva berakta kicsit a barátnőjének. Én csak a kismedencében ültettem rá az álló farkamra a barinőmet fürdőruhán keresztül, hogy tudja mit kap utána, volt hogy már az öltözőben.
2024. 02. 21. szerda 08:41  #60
GirlforFoursome GirlforFoursome
Még 20 éves koromban a 18 éves baratnőm a Lepencei strandon a meleg medencében az ölembe ült. Úgy felizgatott egy pillanat alatt hogy rahúztam a farkamra. Nem élveztem el csak bent tartottam neki
2024. 02. 21. szerda 05:16  #59
kezdoparbs kezdoparbs
Akkor a fürdőn belül hol?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 06:24
Szex a fürdőbe, de nem a medencébe.
Cserkeszölő imádom. smile
2024. 02. 20. kedd 06:24  #58
Albert8310 Albert8310
Szex a fürdőbe, de nem a medencébe.
Cserkeszölő imádom. smile
2024. 02. 13. kedd 12:09  #57
bigfityma bigfityma
Volt anyósomék szinte mindig ott csinálták
2024. 02. 09. péntek 16:56  #56
nuninyalÓ nuninyalÓ
Néhányszor megtörtént még a lányos házban és volt ,hogy az anyós nyitott be a végén feltűnően gyakran történt ez otthoni élmény ,de Abádszalók környéke és a Tisza tudna mesélni a kettes és hármas kalandokról .
2024. 02. 07. szerda 09:14  #55
fürdőben azért nem preferálom, másokra is illik tekintettel lenni, nem kell a vizet ilyennel keverni azaz bizonyos nedvekkel stb... és amúgy ha közfürdő medencés akkor ugye a fertőzések veszélye hatványozottan nagyobb. de nyilván ki ki döntse el maga mit takar neki a higiénia és a komformitás...
2012. 11. 03. szombat 14:19  #54
vitaliti vitaliti
Tengervízben a fertőzésveszély minimális, szerintem még tavainkban is kisebb. Én nem voltam pont ezért közfürdőkben vagy 20 éve.
/ 9