Ők maradhatnak, vagy a papi zoknija nélkül nem bírják a levegőt Tán túl tiszta lett?
Ha csak éheznek, fogj valamit az akváriumból nekik, de mielőtt odaadnád, jól sózd meg, hogy tengerinek tűnjön
Ha csak éheznek, fogj valamit az akváriumból nekik, de mielőtt odaadnád, jól sózd meg, hogy tengerinek tűnjön
Na ennek örülök kicsilányom
Sok-sok puszi az uncsinak és üzenem, hogy élvezze ki a lógást
Te meg ne felejtsd el bevenni a bogyókat, apád zokniját légyszíves vedd ki a fagyasztóból, mert már enyhült az idő
Sok-sok puszi az uncsinak és üzenem, hogy élvezze ki a lógást
Te meg ne felejtsd el bevenni a bogyókat, apád zokniját légyszíves vedd ki a fagyasztóból, mert már enyhült az idő
Látom már identitás zavarod is van édesem
Ha állandóan jéghideg zokniban járkálsz, nem csodálom, hogy állandóan felzavarsz mindenkit a köhögéseddel De ez mégh agyján... De hogy most már a vodkámra is rájársz.... sokba lesz ez neked (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha állandóan jéghideg zokniban járkálsz, nem csodálom, hogy állandóan felzavarsz mindenkit a köhögéseddel De ez mégh agyján... De hogy most már a vodkámra is rájársz.... sokba lesz ez neked (Ez egy válasz -Deeper- üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 19:55
Upsz. Az 265 hozzászólás az enyém volt. A sokktól sajnos még a nevemet sem tudom tisztán.......
Én nem voltam korcsolyázni, de úgy tudom, hogy eseménydús volt
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 19:55
hukk..mi volt a korcsolyŕzŕson..?..hukk...
mŕr nem ihatok tobbet..hukk..(berrů-gott)
mŕr nem ihatok tobbet..hukk..(berrů-gott)
Dede... csak a mami is zsibbadt kicsit
Sokkolta az uncsi balesete
De már itt is vannak a bogyók.. csak nhezen találtam őket... szétgurultak és szét kellett válogatni, hogy melyik a csoki drazsé és melyik a dilibogyó... Asszm Hamupipőkét játszottam De megoldottam, úgyhogy mehetek a bálba... és végre az enyém lesz a királyfi
Sokkolta az uncsi balesete
De már itt is vannak a bogyók.. csak nhezen találtam őket... szétgurultak és szét kellett válogatni, hogy melyik a csoki drazsé és melyik a dilibogyó... Asszm Hamupipőkét játszottam De megoldottam, úgyhogy mehetek a bálba... és végre az enyém lesz a királyfi
Fránya influenza a betegség neve
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen betegsčgben szenvedsz?
(injekciňs szmŕjli) (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(injekciňs szmŕjli) (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Igen ide találtam .Már gyogyulo félben vagyok és igyekszem be3nézni máskor is hozátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 01. 29. vasárnap 19:03
SZia
Örülök, hogy te is idetaláltál, annak már kevésbé, hogy beteg vagy Inkább legyél úgy beteg, mint mi ;-)
Gyógyulj meg gyorsan, és gyere máskor is
Örülök, hogy te is idetaláltál, annak már kevésbé, hogy beteg vagy Inkább legyél úgy beteg, mint mi ;-)
Gyógyulj meg gyorsan, és gyere máskor is
Upsz. Az 265 hozzászólás az enyém volt. A sokktól sajnos még a nevemet sem tudom tisztán.......
hukk..mi volt a korcsolyŕzŕson..?..hukk...
mŕr nem ihatok tobbet..hukk..(berrů-gott) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
mŕr nem ihatok tobbet..hukk..(berrů-gott) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 19:53
Aloha megzakkant agyú gyenge identitástudattal rendelkező bezáratottosztály feleim és melletteim.
Képzeljétek el a doki bácsi aztat mondta, hogy ha jó leszek leveszi egy darabig a djótokat és szünetelteti az elektrosokkot.:D
Aztán kérdem én miért? Aztat mondta, hogy már így is kellően fel vagyok villanyozva.:DDD
Család hagyjátok békén a zoknijaimat! Most mi bajotok vele Hideg van azért hűtöttem be a hűtőbe, hogy aklimatizálódjon a kinti hőmérséklethez no. Amúgy meg a vodka hukk. Fini volt én is ittam.
No megyek zabot hegyezni.....
Képzeljétek el a doki bácsi aztat mondta, hogy ha jó leszek leveszi egy darabig a djótokat és szünetelteti az elektrosokkot.:D
Aztán kérdem én miért? Aztat mondta, hogy már így is kellően fel vagyok villanyozva.:DDD
Család hagyjátok békén a zoknijaimat! Most mi bajotok vele Hideg van azért hűtöttem be a hűtőbe, hogy aklimatizálódjon a kinti hőmérséklethez no. Amúgy meg a vodka hukk. Fini volt én is ittam.
Kösz az együtérzést már nem ojan komoj segitet a morfium
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 29. vasárnap 19:15
Gyógyulást, ha komoly!!!!
Aloha megzakkant agyú gyenge identitástudattal rendelkező bezáratottosztály feleim és melletteim.
Gyógyulást, ha komoly!!!!
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 14:48
Köszi tele vagyok gyogyszerel és már egy csomo foro teát is megitam
Tudtam én, hogy az uncsikám csak egy okos csajt mer behozni a családba
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 18:44
Üsse kavics, mertha odáig eljutok, már úgyse az fog érdekelni hogy kavics vagy homok...
SZia
Gyógyulj meg gyorsan, és gyere máskor is (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyógyulj meg gyorsan, és gyere máskor is (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Épp ezért van most a ribillió: valaki feltörte a morfiumos szekrényt, és kirámolta a tartalmát.(Te???) Hát nem hallod a folyosókon a nagy rohangálás zaját. A maradékot rejtsd el valamiképpen, mert holnap aztán mivel leszel tele????
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Üsse kavics, mertha odáig eljutok, már úgyse az fog érdekelni hogy kavics vagy homok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 07:50
Nem hagyunk itt, csak nem viszünk magunkkal Persze egyezkedni lehet Alapból köves-sziklás és esetleg kirándulunk homokoshoz is
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Jobbulŕst!
(integeto ikon) (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(integeto ikon) (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én is itthon gyogyulo félben
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 14:35
De jň, hogy čn itthon sieltem az Eurosporton:)
(elčgedetten morog magŕban)
(elčgedetten morog magŕban)