De jň, hogy čn itthon sieltem az Eurosporton:)
(elčgedetten morog magŕban) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(elčgedetten morog magŕban) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 01. 29. vasárnap 14:22
Mi nem megyünk. Krisztáék voltak, Tomi kezét most gipszelik a kórházban
Szóval lehet, hogy jobb lett volna ha nem engednek ki minket a zártosztályról
Szóval lehet, hogy jobb lett volna ha nem engednek ki minket a zártosztályról
Mi nem megyünk. Krisztáék voltak, Tomi kezét most gipszelik a kórházban
Szóval lehet, hogy jobb lett volna ha nem engednek ki minket a zártosztályról (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval lehet, hogy jobb lett volna ha nem engednek ki minket a zártosztályról (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 13:24
Sajnos nincs jň ido! Mentek korizni?
(nčzi tovŕbb az Eurosportot ikon)
(nčzi tovŕbb az Eurosportot ikon)
Nyaralás! az mi? csak napozunk iszunk és szex? benne vagyok.
Sziasztok, jokiuncsi bejelntkezik!
Sajnos nincs jň ido! Mentek korizni?
(nčzi tovŕbb az Eurosportot ikon) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(nčzi tovŕbb az Eurosportot ikon) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 13:06
Kellemes ébredezést!
Bár nem tudom érdemes-e felkelni ma egyáltalán
*visszamegy takarítani* ikon
*visszamegy takarítani* ikon
Kellemes ébredezést!
*visszamegy takarítani* ikon (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
*visszamegy takarítani* ikon (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Jah... így már értem...
A verekedést a papitól tanulta... csak nem ütött rá... ha papi üt, utána már nincs lehetőség a kényszerzubbonyhoz nyúlni (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
A verekedést a papitól tanulta... csak nem ütött rá... ha papi üt, utána már nincs lehetőség a kényszerzubbonyhoz nyúlni (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 29. vasárnap 11:41
A legtagbaszakadtabb ápolóra ütött...egy baseball-ütővel! Hát ennek a levét issza most!
Jóreggelt!(*visszatántorog az ágyba*-ikon)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Jňreggelt! *kitŕntorog kŕvčtfozni*
A legtagbaszakadtabb ápolóra ütött...egy baseball-ütővel! Hát ennek a levét issza most!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 07:55
Ne hozz szégyent a mamidra, teee
Hagytad hogy zubbonyba kényszerítsenek? Hát kire ütöttél te gyerek?
Ne hozz szégyent a mamidra, teee
Jaja kicsilányom Nekem pl. annyira,hogy reggelig nem is találtam vissza
Viszont meglepő módon egészen jól érzem magam így az elgurult gyógyszereim nélkül... lehet, hogy engem szándékosan dilisítenek bogyókkal?
Viszont meglepő módon egészen jól érzem magam így az elgurult gyógyszereim nélkül... lehet, hogy engem szándékosan dilisítenek bogyókkal?
Nem hagyunk itt, csak nem viszünk magunkkal Persze egyezkedni lehet Alapból köves-sziklás és esetleg kirándulunk homokoshoz is
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 28. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 20:47
Uncsim nagyija ne hagyjatooook itt engem csak azééért mert nem szeretem a kavicsos tengerpartot
hmmm ez lemaradt
Az lehet hogy nektek sikerült, de helyettetek minket fogtak el, pedig holnap levegőztem volna.... naahh marad a piros-sárga gyogyi
mindegy jó aaaaaaz
mindegy jó aaaaaaz
Azért nem mindenki menekült meg! Számold csak meg a családtagokat!:))))...
Uncsim nagyija ne hagyjatooook itt engem csak azééért mert nem szeretem a kavicsos tengerpartot
Szerintem inkább a zöld Használd a füldugót, akkor nem fogod hallani a hangokat Ha mégis, akkor az a lelkiismereted és azzal nem tudok mit kezdeni
Szia Kicsilányom
Miről beszélsz? Azt már odaadtam reggel... Mára már nem jár több
Miről beszélsz? Azt már odaadtam reggel... Mára már nem jár több
Ebben igazad van :o) De ha nem kapnám meg, már hiányozna Lehet, hogy papi függő vagyok
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 28. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 15:24
Számodra már elkerülhetetlen amit otthon kaptál, de én nem szeretnék így járni ezért szívtam vissza, hogy joki smucig. De az hogy visszaszívtam az nem is azt jelenti hogy nem úgy gondolom