Hát az a szó szoros értelmében ütős lenne, attól tartok
Nem éppen nőies a vezetési stílusom (pirul)
Nem éppen nőies a vezetési stílusom (pirul)
Jöttök ti is autózni?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 22:17
Jň szňrakozaŕst, majd legkozelebb mekkkszervezzuk!
(irigykedve nčz ki a rŕcson)
Hááát... itt egyelőre csak az ápoltak tolonganak
De spec. én lehet, hogy nem is szeretnék gyógyult lenni Jó nekem így lükén
De spec. én lehet, hogy nem is szeretnék gyógyult lenni Jó nekem így lükén
Jň szňrakozaŕst, majd legkozelebb mekkkszervezzuk!
én még csak a tűzes víz gondolatával foglalkozom, mert rajtam van a mehetnék
Azt hiszem én beülök az autóba és csavargok egyet valahol kifele a városból (pirul) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hiszem én beülök az autóba és csavargok egyet valahol kifele a városból (pirul) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 22:11
Aŕŕŕŕŕŕ nagyon čber, meg aztŕn sok tuzes vizet ittam mŕr, igy vezetni sem tudok! Hova mennčtek kulonben, mert čn Butafokon lakom?.(menne szmŕjli)
Aŕŕŕŕŕŕ nagyon čber, meg aztŕn sok tuzes vizet ittam mŕr, igy vezetni sem tudok! Hova mennčtek kulonben, mert čn Butafokon lakom?.(menne szmŕjli)
És nem tudod kijátszani őket? Akkor még van mit tanulnod ;o) Én épp készülődöm elfele
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 22:03
Sajnos ilyen kčson, mŕr nem engednek az ŕpolňnok!
(szomorkodňs szmŕjli)
(szomorkodňs szmŕjli)
Sajnos ilyen kčson, mŕr nem engednek az ŕpolňnok!
(szomorkodňs szmŕjli) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(szomorkodňs szmŕjli) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 01. 27. péntek 21:58
Még nem késő menni Hova menjünk?
Jah... Sétáltatás vasárnap... A feladat: jégtáblákon átjutni budára... aki túléli jöhet vissza
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 21:48
Szia rose21 avagy TrampLee Királylány avagy anyósék anyja, hát bekerültem én is a zártra. Egyelőre csak a csendes megfigyelés taktikáját alkalmazom, így csapván be az ápolókat hátha lecsökkentik az adagomat, vagy ami még jobb, hátha hétvégén kimehetek a kertbe is persze csak kísérettel...
Na és üdv mindenkinek aki itt van.
Csak nyugodtan
Ha kellően bolond vagy biztos jól fogod itt érezni magad
Ha kellően bolond vagy biztos jól fogod itt érezni magad
Bíztam benne, hogy te sem maradsz ki a jóból
Örülök neked (Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök neked (Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia rose21 avagy TrampLee Királylány avagy anyósék anyja, hát bekerültem én is a zártra. Egyelőre csak a csendes megfigyelés taktikáját alkalmazom, így csapván be az ápolókat hátha lecsökkentik az adagomat, vagy ami még jobb, hátha hétvégén kimehetek a kertbe is persze csak kísérettel...
Még nem késő menni Hova menjünk?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Egčszsčgedre! En is iszom mčg egyet, ha mŕr nem mentunk ma sehova! (integeto, huvelykujjas szmŕlli)
kedves spanok jövö héten festünk akkor is gyertek majd kiderül ki a jó span
Egčszsčgedre! En is iszom mčg egyet, ha mŕr nem mentunk ma sehova! (integeto, huvelykujjas szmŕlli)
Erre neveletelek én??? Szegény öreganyádtól még egy sellőfiút is irigyelsz?? Szépen vagyunk... De én a helyedben átgondolnám.. emléxel mikor a múltkor kicsit korábban értem haza, és gyanúsan mozgott valami a szekrényben?? Nem mondtam ám el senkinek még, hogy csak te és a mozgó szekrény voltatok otthon de hát ugye....
Már ezerszer megmondtam, hogy ne turkájatok papi cuccai között Veszélyes dolgok vannak ott... a múltkor is találtam egy féléves koszos zoknit... majd elájultam
Már ezerszer megmondtam, hogy ne turkájatok papi cuccai között Veszélyes dolgok vannak ott... a múltkor is találtam egy féléves koszos zoknit... majd elájultam
Akkor erre én is iszom
De vodkát, mert a kislányom a dugit még nem találta meg (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
De vodkát, mert a kislányom a dugit még nem találta meg (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Aŕŕŕŕŕŕŕ azt csak viccbol! (ont mčg egy camparit)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 21:35
Bocsi (pirul) Csak te emlegetted, hogy kicsit homályosak az emlékeid bizonyos alkohol tartalmú italok fogyasztása miatt
Bocsi (pirul) Csak te emlegetted, hogy kicsit homályosak az emlékeid bizonyos alkohol tartalmú italok fogyasztása miatt
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 21:33
Persze, hogy van!(csodŕlkozň szm.)
mindenkčppen ŕlarcost, hogy az is eljohessen aki nem akarja, hogy felismerjčk!(kacag magŕban szmŕjli)
mindenkčppen ŕlarcost, hogy az is eljohessen aki nem akarja, hogy felismerjčk!(kacag magŕban szmŕjli)
Persze, hogy van!(csodŕlkozň szm.)
mindenkčppen ŕlarcost, hogy az is eljohessen aki nem akarja, hogy felismerjčk!(kacag magŕban szmŕjli) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenkčppen ŕlarcost, hogy az is eljohessen aki nem akarja, hogy felismerjčk!(kacag magŕban szmŕjli) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 21:26
Van még valami emlékképed a tavalyi farsangi chat buliról?
Na megint kéne valami olyasmit szervezni
Na megint kéne valami olyasmit szervezni