a hol? kérdésén gondolkozhatsz te is :o) A mikort papihoz igazítjuk
Chanel??? Én csak a Celine Dionra emléxem... de akkor kitől van a Chanel??
A zöldet fehérrel sem szeretem... Én csak a napsárga pirulákra utazom
A sellőlányt nem bánom, de akkor szerezz már be egy sellőfiút is, hogy én is kivánhassak
Nálam már rég ki vannak rakva a flepnik, rögtön papi bilincsei mellé
A zöldet fehérrel sem szeretem... Én csak a napsárga pirulákra utazom
A sellőlányt nem bánom, de akkor szerezz már be egy sellőfiút is, hogy én is kivánhassak
Nálam már rég ki vannak rakva a flepnik, rögtön papi bilincsei mellé
Van még valami emlékképed a tavalyi farsangi chat buliról?
Na megint kéne valami olyasmit szervezni (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Na megint kéne valami olyasmit szervezni (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 21:13
Na, megitam a soromet, szňval mirol is van szň???
(meglepodott szmŕlyli)(megittam)
(meglepodott szmŕlyli)(megittam)
Hoppŕ, te miyem gyogyit szedsz?(ijegt szmŕjli, .j)
Papi hol van, hogy nem hŕzimunkŕlsz most?(ciki szmŕjli)
Udvozlom ot is!(megčrto szmŕjli)
Papi hol van, hogy nem hŕzimunkŕlsz most?(ciki szmŕjli)
Udvozlom ot is!(megčrto szmŕjli)
Na, megitam a soromet, szňval mirol is van szň???
(meglepodott szmŕlyli)(megittam) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(meglepodott szmŕlyli)(megittam) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 01. 27. péntek 21:11
Ok. A szervezésből szívesen kiveszem a részem, mint tavaly is
Ok. A szervezésből szívesen kiveszem a részem, mint tavaly is
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 21:10
Nčzek valami klassz helyet, de ti is keressetek!
(bčkaszemu szmŕlyli)+(integeto)
(bčkaszemu szmŕlyli)+(integeto)
na azé... Elég lassan találtál ide drága uncsikám
(Ez egy válasz joki üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 21:04
Szia nagyikám! Én is itt vok. Mert hogy néz ki a család uncsi nélkül? na pá pusza
Akkor most már csak azt kéne kiderítenem, hogy a piros-sárga kapszulából mennyit vegyek be??? Lehet, hogy nem a narancssárga-kéket kellett volna bevenni ma?
Hát papi szíjjat hasít a hátadból ha kinyírtad az aranyhalát... tőle szokott mindenfélét kérni, ha én nem teljesítem a kívánságait Az after shavet talán nem fogja bánni annyira... ő úgyis utálja azt a Banderas gyereket... túl nyálas neki
A kanári tetemének illatát idáig érzem
Hát papi szíjjat hasít a hátadból ha kinyírtad az aranyhalát... tőle szokott mindenfélét kérni, ha én nem teljesítem a kívánságait Az after shavet talán nem fogja bánni annyira... ő úgyis utálja azt a Banderas gyereket... túl nyálas neki
A kanári tetemének illatát idáig érzem
Nčzek valami klassz helyet, de ti is keressetek!
(bčkaszemu szmŕlyli)+(integeto) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(bčkaszemu szmŕlyli)+(integeto) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 21:03
Oké!!! Szervezkedjünk... azt imádom
Akkor lehet, hogy elcseréltük a gyógyszereket?
Így már érthető lenne a dolog... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Így már érthető lenne a dolog... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
2006. 01. 27. péntek 20:52
Nos...visszatértem...
Reggel óta bolyongok a mátrixban,de seholsem találom a reggeli gyógyi adagomat..igazándiból az a kis rózsaszínű kéne...de nagyon gyorsan elmásztak.Benéztem minden lábtörlő és tulya alá,de sehol semmi.Ez erőst kényelmetlen.Valaki adhatna egy kis utánpótlást,hogy ne kelljen reggelig várnom a következő dózisra....
Reggel óta bolyongok a mátrixban,de seholsem találom a reggeli gyógyi adagomat..igazándiból az a kis rózsaszínű kéne...de nagyon gyorsan elmásztak.Benéztem minden lábtörlő és tulya alá,de sehol semmi.Ez erőst kényelmetlen.Valaki adhatna egy kis utánpótlást,hogy ne kelljen reggelig várnom a következő dózisra....
Szia nagyikám! Én is itt vok. Mert hogy néz ki a család uncsi nélkül? na pá pusza
Oké!!! Szervezkedjünk... azt imádom
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! A bevčtel sorrendjčrol, črdeklodj Vivannŕl!(vicces szmŕlyli)
A calgontňl, meg a mosňgčp is tovŕb čl, igy ihatň!(gůnyos szmŕlyli)
Antňniň Banderas, meg udvozol! (irigykedo szmŕlyli, a csajomtňl) Pusssza!
A calgontňl, meg a mosňgčp is tovŕb čl, igy ihatň!(gůnyos szmŕlyli)
Antňniň Banderas, meg udvozol! (irigykedo szmŕlyli, a csajomtňl) Pusssza!
Nos...visszatértem...
Szevezkedjunk!!!(črdeklodo szmŕlyli)
pussssza! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
pussssza! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 20:42
Szia "Öregfiú"!
Örülök, hogy te is idetaláltál
Akkor mi is lesz azzal a jelmezes bulival?
Akkor mi is lesz azzal a jelmezes bulival?
Szia "Öregfiú"!
Akkor mi is lesz azzal a jelmezes bulival? (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor mi is lesz azzal a jelmezes bulival? (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 27. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 20:38
Sziasztok!
Udvozlok mindenkit, foleg a hŕzigazdit!(mosolygňs szmŕlyli)
Most sajnos nem nagyon črek rŕ, de azčrt iszom az egčszsčgetekre egy Bekszet! (integeto szmŕlyli)
Holnap jovok! Pussssssza! (elkoszono szmŕlyli)))))
Most sajnos nem nagyon črek rŕ, de azčrt iszom az egčszsčgetekre egy Bekszet! (integeto szmŕlyli)
Sziasztok!
Baxus... Már megint nem vettem be a gyógyszerem Papi állandóan eldugja mostanában, ez a legújabb játéka... Bár lehet, hogy ő kutyult össze mindent egyébként... A rácos babot köztudottan nem szereti, lehet, hogy megorrolt, mert azt főztem
Jézusmária... most néztem be a mosógépbe... Ott meg az aranyhalak úsznak(tak) A szárítón nem a kelt tészta volt te kelekótya gyerek... az a mélytengeri algás arcpakolásom maradványa Papi vekkere meg már vagy 1 éve nem működik
De hogy a vodkámat megittad Ezt erősen nehezményezem....
Holnap nem lesz süti
Jézusmária... most néztem be a mosógépbe... Ott meg az aranyhalak úsznak(tak) A szárítón nem a kelt tészta volt te kelekótya gyerek... az a mélytengeri algás arcpakolásom maradványa Papi vekkere meg már vagy 1 éve nem működik
De hogy a vodkámat megittad Ezt erősen nehezményezem....
Holnap nem lesz süti
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 20:04
Szia, nem érzem magam a szoba nagyasszonyának max. a TrampLee Királylányt tisztelheted bennem
Egyébként Deeper az "ágytársam", ha úgy jobban teccik életem értelme - legalábbis jelent állapot szerint.
A wchris és vivan a gyerekeink Ja, és van egy unokánk is wchrisék fia, joki
A többi az csak családon belüli civakodás volt, amúgy kedélyesen, Addams family módra
Remélem most már világosabb a kép
Gyere, és majd megismersz minket
Egyébként Deeper az "ágytársam", ha úgy jobban teccik életem értelme - legalábbis jelent állapot szerint.
A többi az csak családon belüli civakodás volt, amúgy kedélyesen, Addams family módra
Gyere, és majd megismersz minket
Szia, nem érzem magam a szoba nagyasszonyának max. a TrampLee Királylányt tisztelheted bennem
Gyere, és majd megismersz minket (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyere, és majd megismersz minket (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 27. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 27. péntek 19:40
Valaki fölvilágosítaná a zárt osztály lakóit is, hogy -Deeper- és a szoba nagyasszonya milyen és hányadfokú viszonyban leledzik egymással, és hogy mi az ami fölött vészhaditörvényszéket ülnek?!?! Meg a gyerek - avagy gyerekek(!) - honnan jönnek-mennek, meg aztán a "kicsilány", a papusz-mamusz, szíjathasogatás, éjjeli szado-mazo, a jóisten sem tud eligazodni itt.... S még elvárnátok, hogy a nép csak úgy ömöljön ide...:)