Látom a torta tetején azért ott vannak a bogyók, de TOM is betárazott egy keveset
Tom Drága! Légy oly jó, és amit piszkítottam takarítsd ki
Köszi
Köszi
Köszi kislányom, fini volt a kávé
Fel is pörögtem tőle, úgyhogy gyorsan sütöttem egy tortát:
Fel is pörögtem tőle, úgyhogy gyorsan sütöttem egy tortát:
Nagyon jól néz ki a mai reggeli :)
Kicsilányom te valamit félreértettél... Nem Thumb vitte el a bogyókat, hanem mami döntött úgy, hogy elvonókúrára rendeli a szobalakókat
Éljen a bogyómentes élet, jön a tavasz, vége a depinek, marad a lükeség és a napsütés
Éljen a bogyómentes élet, jön a tavasz, vége a depinek, marad a lükeség és a napsütés
"... Hopp, ez ki****ás! Jön az adag-duplázás
A megoldás: emelt szintű gyógyszerfogyasztás.
A mellékhatás más: vizuális intenzitás
Alábbhagyás... Majd elhomályosodás,
Mely értékében más, mint nyolc óra alvás.
Egyeseknek tudathasadás, másoknak irrealitás.
Nekem például csekély kárpótlás,
Könnyített vonaglás, viselhetőbb vánszorgás,
Elcseszett életemben újfajta mentalitás,
Mely enyhíti a szorongást. Kudarcok ellen támadást
Ugyan nem indít... de legalább öl, butít,
Májfunkciót károsít - ez senkit sem boldogít,
De tabletta formában átmenetet biztosít
Születés és halál között - az eredmény relatív,
De engem kielégít, mert tudod mit mondok?
Rosszabb nem lehet, hát emeld meg az adagot..."
A megoldás: emelt szintű gyógyszerfogyasztás.
A mellékhatás más: vizuális intenzitás
Alábbhagyás... Majd elhomályosodás,
Mely értékében más, mint nyolc óra alvás.
Egyeseknek tudathasadás, másoknak irrealitás.
Nekem például csekély kárpótlás,
Könnyített vonaglás, viselhetőbb vánszorgás,
Elcseszett életemben újfajta mentalitás,
Mely enyhíti a szorongást. Kudarcok ellen támadást
Ugyan nem indít... de legalább öl, butít,
Májfunkciót károsít - ez senkit sem boldogít,
De tabletta formában átmenetet biztosít
Születés és halál között - az eredmény relatív,
De engem kielégít, mert tudod mit mondok?
Rosszabb nem lehet, hát emeld meg az adagot..."
Anyós, most valaki megvonja tőlünk a bógyókat? Vagy mi? Csakmert nem tudok aludni.
(tudom nem volt ilyen kérdés hogy tudok-e vagy sem )
Amúgy mizujs? Nem jöttök a csetre, azt se tudom hogy s mint mostanság...
(tudom nem volt ilyen kérdés hogy tudok-e vagy sem )
Amúgy mizujs? Nem jöttök a csetre, azt se tudom hogy s mint mostanság...
na azért a nap végére eljutottam h. megköszönjem a reggelit... de én a reggeli bogyóadagolásra gondoltam.. de azért jól esett a svédasztalos reggelike is
Na azért túlzásokba ne essünk
A lükeség maradt, csak most már nincs gyógyszeres kezelés
Épp azon vagyunk, hogy megpróbáljuk valahogy másképp kúrálni magunkat ;o) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
A lükeség maradt, csak most már nincs gyógyszeres kezelés
Épp azon vagyunk, hogy megpróbáljuk valahogy másképp kúrálni magunkat ;o) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 23. csütörtök 16:03
Akkor meggyógyultunk? ....Hát, teljesen le vagyok sújtva.:(((
Akkor....mentem....
Akkor....mentem....
Akkor meggyógyultunk? ....Hát, teljesen le vagyok sújtva.:(((
Akkor....mentem.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor....mentem.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 02. 23. csütörtök 11:10
Drága épp az imént említettem, hogy a bogyózásnak vége
lemaradtam a reggeli osztásról... kérhetnék valami extra hatású extra adagot? mert itt a végem....
Képes vagy rá, hogy úgy kb. teljesen kicserélj?
Drága épp az imént említettem, hogy a bogyózásnak vége
Szia kicsilány
A mami leamortizálódott, most rajtatok a sor, hogy ápoljátok A kávé isteni finom volt, köszi
A bogyózást tényleg befejeztük, most leszoktatásban vagyunk, áttérünk másra. Tán írjunk kívánságlistát, ki mit szeretne csinálni a nyáron
A mami leamortizálódott, most rajtatok a sor, hogy ápoljátok A kávé isteni finom volt, köszi
A bogyózást tényleg befejeztük, most leszoktatásban vagyunk, áttérünk másra. Tán írjunk kívánságlistát, ki mit szeretne csinálni a nyáron
A tom1019[VIP][ADMIN]"munkahelyi" ebédjei nagyon jól néznek ki, lehet hogy neked is főz egy ilyen jó kaját
Szia kicsilányom Köszi a kávét, istenien néz ki, csak kéne hozzá egy kis tejszínhab is... Szinte gondolatolvasó vagy Majd lelopom a süti tetejéről
Szívesen kicsilányom Örülök, hogy jól érezted magad, csak azt nem értem, hogy hogy zavarodhattál így össze a pihenéstől Akkor most máskor ne engedjelek ki??
Egyébként mami is visszavonul még kicsit, míg kiheveri a fogát, vagy a foga őt
Egyébként mami is visszavonul még kicsit, míg kiheveri a fogát, vagy a foga őt
Mondhatni tökéletes bogyóhelyettesítő. A lényeg hogy nyugtasson.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 21. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 21. kedd 21:31
Bogyó nincs!!!!
Bogyó nincs!!!!
Nagyanyós én szívesen segítek és kiverem a fogad, de annak vannak feltételei. A legelső és legfontosabb, hogy a nagyapóst jóideig távol tartod tőlem "jobb az óvatosság elve alapján"!! Nehogy legyen tőle nekem.
A többi feltétel... öö.. izéé, nah azokat most elfelejtettem, mer már késő is van meg miegymás.
A lényeg hogy iszkiri dokihoz, hogy jó legyen Neked. Ígérem szurkolok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A többi feltétel... öö.. izéé, nah azokat most elfelejtettem, mer már késő is van meg miegymás.
A lényeg hogy iszkiri dokihoz, hogy jó legyen Neked. Ígérem szurkolok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 02. 19. vasárnap 21:20
Bocsi kedves szobalakók (pirul) De a mami, nagyi, a pirulaosztó főmufti kicsit kiütödött, egy nyamvadt fog jóvoltából, úgyhogy most épp azt hajkurássza, hogy ki lenne oly segítőkész, hogy kiveri a fogát
Remélem, hogy holnapra találok valami lelkes jelentkezőt, és újra magamnál leszek
Remélem, hogy holnapra találok valami lelkes jelentkezőt, és újra magamnál leszek