Katinka, csak az ment kimenőre, aki kérte ;-) Te nem szóltál, de a jövő hétvégére felveszlek téged is a listára
Te hova szeretnél menni? Esetleg egy kis bálnavadászat? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 18. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Te hova szeretnél menni? Esetleg egy kis bálnavadászat? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 18. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 18. szombat 12:37
Mindenki elment, magamra maradtam, jaj, anyuuuus! Idegenek kutakodnak szeretett, istenített, enyhet adó diliházunk udvarán, félek, bogyóinkat keresik, Thumb őurasága meg valahol, valakinek csapja a szelet, csak szexis zihálását hallani szétömölve a tájon, ó, jaj! S a csillárok is magányba dermedten csüngenek itt, mióta Kriszta csupa vízpart, madárdal, peca, úszás...itthagyott, hogy valakit keressen, aki ráférne(ó, szegény Vivan!), mert nagyigényű, s ez nem is zavarja, anyuuuus! Közben üdvrivalgás az udvarról, talán már meg is találták a bogyóinkat, irgalom atyja, ne hagyj el....Le is kaptam őket, ímé:
Bocsi kedves szobalakók (pirul) De a mami, nagyi, a pirulaosztó főmufti kicsit kiütödött, egy nyamvadt fog jóvoltából, úgyhogy most épp azt hajkurássza, hogy ki lenne oly segítőkész, hogy kiveri a fogát
Remélem, hogy holnapra találok valami lelkes jelentkezőt, és újra magamnál leszek
Remélem, hogy holnapra találok valami lelkes jelentkezőt, és újra magamnál leszek
Tudjátok mit? Amikor egyenlőség lesz kimenők szempontjából, maj' jelentkezem! Ahoj!
Mindenki elment, magamra maradtam, jaj, anyuuuus! Idegenek kutakodnak szeretett, istenített, enyhet adó diliházunk udvarán, félek, bogyóinkat keresik, Thumb őurasága meg valahol, valakinek csapja a szelet, csak szexis zihálását hallani szétömölve a tájon, ó, jaj! S a csillárok is magányba dermedten csüngenek itt, mióta Kriszta csupa vízpart, madárdal, peca, úszás...itthagyott, hogy valakit keressen, aki ráférne(ó, szegény Vivan!), mert nagyigényű, s ez nem is zavarja, anyuuuus! Közben üdvrivalgás az udvarról, talán már meg is találták a bogyóinkat, irgalom atyja, ne hagyj el....Le is kaptam őket, ímé:
Drága Tom!
Anyus kérésére mindent megtettem, hogy kivánságod teljesüljön: ímé, a franciaágy:
Punciból, sajnos, csak ez az egy volt raktáron, de nem féltelek, társat csak találsz hozzá:
A bejárónő és szakácsnő "ellátására" már szükséged lehet a megszokott bogyóidra is:
Anyus kérésére mindent megtettem, hogy kivánságod teljesüljön: ímé, a franciaágy:
Punciból, sajnos, csak ez az egy volt raktáron, de nem féltelek, társat csak találsz hozzá:
A bejárónő és szakácsnő "ellátására" már szükséged lehet a megszokott bogyóidra is:
Én már nem változom, ilyen maradok...
Igazi királylány: szigorú, igazságos, de kedves, elbűvölő és szexi
Igazi királylány: szigorú, igazságos, de kedves, elbűvölő és szexi
Majd ha aktívabb leszel itt is, akkor beszélhetünk a két hétről... addig érd be a hosszú hétvégével... Sajnos nincsenek raktáron puncik, de már megrendeltem a gyártásukat... a bejárónő és a szakácsnő azért már kicsit túlzás... arról gondoskodj magad
Szerintem neked már nem kell több bogyó, elég lüke vagy így is
A délután még messze, úgyhogy dolgozz, hátha akkor kiérdemled a hancúrt is
A délután még messze, úgyhogy dolgozz, hátha akkor kiérdemled a hancúrt is
Kicsikém, mostanában nagyon szétszórt vagy Azt hiszem, hogy itt az ideje, hogy a diliházból legalább egy rövid időre SZOT üdülőt csináljunk Hegyes-dombossá varázsoljuk, vagy inkább vízpartit szeretnél?
hát inkább más formában pótolnám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 02. 16. csütörtök 09:11
Ha kalóriát kell pótolnod, vegyél a kuglófból is egy szeletet a kakaóhoz
A fenyőnél csak osztás volt ;-) A készlet máshol van
Ha kalóriát kell pótolnod, vegyél a kuglófból is egy szeletet a kakaóhoz
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 09:05
eh.. most már indulhat a nap... bogyó bevéve.. habos kakaó elfogadva... kalóriát most így pótolom...
Ok, ma kapsz pirosat is, de csak ha megígéred, hogy beveszed a hupikéket is úgy látom rád fér a kék... mintha üldözési mániád lenne... most voltam megfigyelésen.... senki sem követ
eh.. most már indulhat a nap... bogyó bevéve.. habos kakaó elfogadva... kalóriát most így pótolom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 02. 16. csütörtök 09:02
Na most kezdődik az osztás
Te kapsz mellé tejszínhabos kakaót is, mert ilyen szépen felsorakoztál időben
Te kapsz mellé tejszínhabos kakaót is, mert ilyen szépen felsorakoztál időben
Kicsikém a rovar kiírtva, gyere nyugodtan a hagyományos módon
Na most kezdődik az osztás
Te kapsz mellé tejszínhabos kakaót is, mert ilyen szépen felsorakoztál időben (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Te kapsz mellé tejszínhabos kakaót is, mert ilyen szépen felsorakoztál időben (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 08:50
Reggel v. este 9-kor?
Már itt toporgok várom a napi betevő adagot
Idő van.... kéremkövetelemakarom a bogyómat...
Reggel v. este 9-kor?
Hali
Köszi a bogyó utánpótlást,már ideje volt
De ha lehet legközelebb ne cukorbevonatosat hozz, mert mint láthatod a szobalakók többsége nőnemű, és kalóriaérzékeny (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a bogyó utánpótlást,már ideje volt
De ha lehet legközelebb ne cukorbevonatosat hozz, mert mint láthatod a szobalakók többsége nőnemű, és kalóriaérzékeny (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 07:15
Szevasztok!
Hoztam egy kis utánpótlást, hogy mindenkinek jusson!
Puszi nektek!
Hoztam egy kis utánpótlást, hogy mindenkinek jusson!
Puszi nektek!